Adaugare bombe nucleare

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de georgepata, 29. Sep. 2017.

 1. georgepata

  georgepata New Member

  Înscris:
  29. Sep. 2017
  Sex:
  Masculin
  Buna. As dori sa se creeze o serie de misiuni care te pun sa platesti resurse, aur, pf si cerinta de a fi minim in Epoca Moderna cu scopul de a detine bombe atomice. Maximul de bombe care pot fi detinute sa fie de o bomba pe luna si costurile sa fie destul de mari. Constructia unei centrale nucleare sa fie cea care ajuta la crearea unei astfel de arme si construirea ei sa fie de asemenea una greu de realizat, care sa te oblige sa donezi zilnic aur si resurse, lucru care te obliga sa stai online. Bomba va fi utilizata o singura data pe luna si va lasa toate unitatile inamice cu jumatate de viata sau va da damage over time (la alegerea dvs) de ex 1 sau 2 dmg pe tura.
   
 2. georgepata

  georgepata New Member

  Înscris:
  29. Sep. 2017
  Sex:
  Masculin
  cum vi se pare ideea?
   
 3. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  As vrea si eu sa stiu cum cuantifici pierderile inamicului. Spre exemplu acea jumatate de viata? daca eu am, spre exemplu, aparare de 300%? Ai facut bombita degeaba? Si resurse si timp si etc?
  Pentru cine a jucat Starcraft [de la Blizzard]: Nuclear launch detected!!!
   
 4. Lord KoKo

  Lord KoKo Well-Known Member

  Înscris:
  10. Aug. 2016
  Sex:
  Masculin
  Locație:
  Lincoln
  Salut!
  @georgepata - este o propunere buna, dar asa cum ne-a lamurit vdumitrescu20, cum putem deduce cu cat i-am atacat pe adversari si ce sanse avem sa-i invingem?
   
 5. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  A aparut KRAKEN-ul....cea mai buna bomba nucleara :))
   
 6. Valyoyo

  Valyoyo Well-Known Member

  Înscris:
  18. Iun. 2016
  EDITAT

  On-topic: mi se pare cam inutila tinand cont ca trebuie sa platesti atat de multe, o construiesti asa greu, si totul pentru a garanta o lupta castigata pe luna ? Serios ? NIMENI nu va construi asta.
  Deci cum sa faci o cladire sa ocupe loc DEGEABA in oras, cand locul e sfant si scump, si sa te ajute o singura data pe luna sa castigi o jumatate de batalie......ca cealalta jumatate faci tu damage cu unitatile tale.
   
  Ultima editare de un moderator: 12. Oct. 2017

Sus