Afisare nume lume in tab-ul browser-ului

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de Vali, 14. Iun. 2019 la 20:28.

 1. Vali

  Vali Well-Known Member

  Înscris:
  17. Nov. 2018
  Salut.

  Poate pentru cei care nu au conturi pe mai multe lumi, nu e neaparat necesara cerinta, dar pentru cei care au, poate fi utila.
  Sa se afiseze in tab-ul browserului numele lumii in care esti, dupa ce ai intrat pe lumea respectiva. Gen "Brisgard - FoE" sau "Brisgard - Forge of Empires". Toata lumea stie de-acum ca FoE reprezinta "Forge of Empires", chiar si motorul de cautare al google-ului :D. Asadar, prescurtarea nu ar fi rea, si ar incapea perfect.
  Eu, spre exemplu lucrez pe PC cu toate deschise, inclusiv pe Beta. Si e aiurea, ca trebuie sa iei fiecare tab de-ala pana nimeresti lumea pe care vrei sa o vezi.

  Mersi!
   
 2. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  În adresa URL, imediat după „ro” care înseamnă serverul pe care ești conectat, lumea ți se precizează prescurtat, printr-un număr (de la 1 la 5, unde 1 înseamnă Arvahall, iar 5 East-Nagach). Și eu am aflat târziu, iar înainte să aflu asta am numit orașele după lumile în care erau făcute - o altă metodă care m-a satisfăcut.

  EDIT: Acum cred că m-am prins la ce te refereai, dar chiar nu cred că deranjează atât de tare un click în minus sau în plus...
   
 3. Vali

  Vali Well-Known Member

  Înscris:
  17. Nov. 2018
  :D

  Ne e vorba de deranj... In principiu e vorba de viteza, doar atat ;)

  PS: Am observat de mult timp numerele de la servere, ca sunt puse in ordine, A=1, B=2, etc :) Beta este zz1
   

Sus