Bonus taverna : optiune de inchidere

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de Bishamon, 21. Mai 2017.

 1. Bishamon

  Bishamon Member

  Înscris:
  11. Feb. 2017
  Ar fi foarte utila optiunea de inchidere a unui bonus activat. Poate nu vreau sa astept 24 de ore pentru finalizarea unui bonus ca vreau sa il inlocuiesc cu altul. E adevarat ca poate s-ar reduce venitul de diamante castigat de joc de la cei ce cheltuie 50 de diamante pentru a beneficia de al doilea bonus (ce e activat doar ca primul nu poate fi inchis sau inlocuit). Ar fi util daca patronii jocului ar evalua ce venit au de la aceasta optiune si poate merita implementata optiunea sugerata.
  Multumesc!
   
 2. Sonarvi

  Sonarvi Well-Known Member

  Înscris:
  20. Feb. 2016
  s-a mai propus :)
  e problema mai mare cand dai click din greseala pe alt bonus si nu mai poti sa-l schimbi
   
 3. Lord KoKo

  Lord KoKo Well-Known Member

  Înscris:
  10. Aug. 2016
  Sex:
  Masculin
  Locație:
  Lincoln
  Salut!
  S-a mai propus aceasta idee acum ceva timp in urma si daca nu ma insel s-a respins....nu stiu daca se mai poate modifica ceva la taverna, dar ramane de vazut.
   
 4. Valyoyo

  Valyoyo Well-Known Member

  Înscris:
  18. Iun. 2016
  Este cam vechi postul, dar as dori sa stiu daca se poate face inca un apel la aceasta propunere. Este foarte buna si necesara.

  Spre exemplu am luat bonusul de 30% atac pentru expeditie (ca e cel mai mare bonus), dar care dureaza si o 24 ore, termin luptele care le pot face la expeditie cu pierderi sub jumatate din armata pe lupta in 5 ore sa zicem, si apoi ce fac, astept restul de 19 ore facand nimic pentru a astepta sa se termine timpul la bonusul de atac, pentru a putea cumpara bonusul de +1 runda la negocieri, sa termin expeditia ? Si daca expeditia e pe final ? Se inchide expeditia fara ca eu sa fi ajuns la final totul din cauza ca am bonusul de atac activ, cand nu mai pot invinge inamicii, iar de negociat nu reusesc ca asta implica ori sa pierd sute de produse ori zeci/sute de diamante pe cate +1 runda platita pe diamante.

  Stiu ca exemplul e cam lung, dar cam asa este. Exact asta mi se intampla si mie acum, mai am 8 ore din bonusul de atac, ca sa pot activa apoi +1 runda sa termin nivelul 4, ca jumatate de nivel nu mai pot prin lupte, doar expeditii. Si cat astept pierd multe produse incercand cu 3 runde (de 2-3 ori am mai cumparat runda cu 10 diamante).
   
  vdumitrescu20 apreciază mesajul tău.
 5. Lord KoKo

  Lord KoKo Well-Known Member

  Înscris:
  10. Aug. 2016
  Sex:
  Masculin
  Locație:
  Lincoln
  Salut!
  Da, aceasta propunere cu timpul este in regula, macar sa fie de 12h si nu 24h. Voi transmite mai departe sa vedem ce putem face...
  Multumim pentru feedback!
   
 6. BraveWww

  BraveWww Well-Known Member

  Înscris:
  23. Nov. 2013
  Sex:
  Masculin
  Tot cu diamante mai poti activa inca 1 bonus
   
 7. Lord KoKo

  Lord KoKo Well-Known Member

  Înscris:
  10. Aug. 2016
  Sex:
  Masculin
  Locație:
  Lincoln
  Va pot anunta ca acest feedback a fost transmis catre creatorii jocului, acum ramanand sa asteptam decizia domnilor.
   

Sus