Buton incarcare configuratie trupe preferata

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de Barbarovski, 9. Ian. 2018.

 1. Barbarovski

  Barbarovski Member

  Înscris:
  1. Aug. 2015
  Ar fi extraordinar daca nu s-ar mai pierde atata timp cu selectarea la nesfarsit a acelorasi tipuri de unitati una cite una pentru a le reintroduce in configuratia celor 8 cu care vrem sa atacam dupa ce o parte din acestea au fost ranite sau omorate in ultima batalie.
  De cele mai multe ori , atacatorul doreste sa introduca in lupta un set identic de unitati cu cel anterior dar lipseste cu desavarsire un buton care sa faca acest lucru automat. De fapt , nu ar fi rau daca ar exista chiar 3 butoane cu primele 3 configuratii preferate de trupe pe care am dori sa le selectam pentru batalie/ pentru fiecare era in parte iar acest lucru sa fie posibil atata timp cit in stoc sint unitati disponibile pentru configuratia respectiva altminteri sa fie afisat pur si simplu un mesaj de genul "unitati insuficiente" .
   
  LlEGENDARUL apreciază mesajul tău.
 2. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Revin cu propunerea de a implementa in jocul pe PC, butonul de "stai o tura", care exista in cazul luptelor, pe telefon si tableta....pentru situatia in care vreau ca toate trupele mele sa stea o tura sau doua fara sa se miste....
   
 3. giga20

  giga20 Active Member

  Înscris:
  18. Mai 2013
  Eu zic ca trupele cele mai folosite sa apara primele in lista
   
 4. gdaci

  gdaci Well-Known Member

  Înscris:
  11. Feb. 2013
  Sex:
  Masculin
  Decat sa ne complicam aiurea, nu mai bine ar fi sa existe o singura incoana pentru fiecare categorie de trupa in parte? si sub ea sa se afiseze eventual numarul disponibil.. iar acea icoana sa poate sa fie "trasa" in casuta pentru armata de atac dar in acelasi timp ea sa ramana in bara de alegerea a armatei atata timp cat mai exista cel putin o unitate din acel tip.

  Exemplu concret: avem 1k banditi 2k broaste 3k hover... adica 3 unitati de lupta diferite (altceva nu mai avem)... in loc sa avem enspe mii de iconite cu fiecare trupa in parte nu mai bine avem doar 3 pentru exemplul dat. Iar unitatile ranite sa apara in stilul actual (20 din fiecare..)

  In felul acesta o sa ai pe bara de alegere a unitatilor atatea casute cate TIPURI de unitati ai, nu cate ai luate dupa numar. Ar fi mai simplu zic eu si pentru Windows cat si pentru Android si restul.
   
  kata-san apreciază mesajul tău.
 5. Lord KoKo

  Lord KoKo Well-Known Member

  Înscris:
  10. Aug. 2016
  Sex:
  Masculin
  Locație:
  Lincoln
  Multumim tuturor de sugestii!
  O sa analizam aceste prouneri si cele mai utile pentru jucatori si care pot fi implementate, vor fi transmise mai departe.
   
 6. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Revin cu rugamintea de a implementa un buton de "stai o tura" si pe PC
  de multe ori nu ies la atac cu banditii pana ce armata adversa nu se apropie....si sa stau sa dau click pe fiecare unitate ca sa stea pe loc....e aiurea
  Pe device-urile mobile exista aceasta optiune....
   
 7. Barbarovski

  Barbarovski Member

  Înscris:
  1. Aug. 2015
  Domnule vdumitrescu , de ce nu faceti o postare separata pt propunerea dvs si preferati sa intrati peste postarea mea cu propuneri despre alta chestiune ? Pe mine ma intereseaza sa se discute aici despre ce am propus eu , va multumesc.
   
 8. Barbarovski

  Barbarovski Member

  Înscris:
  1. Aug. 2015
  Este buna si ideea dvs , dar decit sa fie "trasa cu mouseul" acea unitate din nr disponibl ar putea fi pur si simplu dat click pe ea si sa intre in armata pt atac. Chiar si asa ar trebui date 8 clicuri in loc de unul singur presupunind ca vrei sa selectezi o armata de la 0. Ideea mea era ca o armata pre-configurata sa poata fi incarcata dintr-un singur clic. Iar ideea cu aratatul a numai unei singure unitati din fiecare tip la trupe (in loc de 20 fiecare) "disponibile" e f buna , ar scuti o mare parte din puterea de calcul a fiecaruia.
   
 9. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Domnule Barbarovsky. Am facut aceasta postare separat si nu s-a raspuns la ea. Nu consider ca am afectat integritatea threadului dumneavoastra catusi de putin.
  Si alte persoane au scris peste threadurile mele si nu m-am afectat atat de mult...:)
   
  Ultima editare: 28. Ian. 2018
 10. gdaci

  gdaci Well-Known Member

  Înscris:
  11. Feb. 2013
  Sex:
  Masculin
  @Barbarovski nu prea conteaza cine vine cu o idee buna, ceea ce conteaza in definitiv zic eu e ca acele idei sa fie sustinute de cat mai multe persoane care impartasesc aceleasi ganduri in scopul de a fi implementate pana la urma! :)
   
 11. Eaglepunch

  Eaglepunch Member

  Înscris:
  27. Iul. 2017
  Ar fi fost ok ca in aplicatie sa ramana vechea configuratie. Adica primii sa fie banditii. Majoritatea sigur ataca cu o unitate si restul banditi.
   

Sus