Buton incarcare configuratie trupe preferata

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de Barbarovski, 9. Ian. 2018.

 1. Barbarovski

  Barbarovski Member

  Înscris:
  1. Aug. 2015
  Ar fi extraordinar daca nu s-ar mai pierde atata timp cu selectarea la nesfarsit a acelorasi tipuri de unitati una cite una pentru a le reintroduce in configuratia celor 8 cu care vrem sa atacam dupa ce o parte din acestea au fost ranite sau omorate in ultima batalie.
  De cele mai multe ori , atacatorul doreste sa introduca in lupta un set identic de unitati cu cel anterior dar lipseste cu desavarsire un buton care sa faca acest lucru automat. De fapt , nu ar fi rau daca ar exista chiar 3 butoane cu primele 3 configuratii preferate de trupe pe care am dori sa le selectam pentru batalie/ pentru fiecare era in parte iar acest lucru sa fie posibil atata timp cit in stoc sint unitati disponibile pentru configuratia respectiva altminteri sa fie afisat pur si simplu un mesaj de genul "unitati insuficiente" .
   
 2. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Revin cu propunerea de a implementa in jocul pe PC, butonul de "stai o tura", care exista in cazul luptelor, pe telefon si tableta....pentru situatia in care vreau ca toate trupele mele sa stea o tura sau doua fara sa se miste....
   

Sus