Campionatul FoE de Fotbal 2019

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

simona

Community Manager
Membru personal

Obțineți băuturi energizante prin completarea de misiuni. Folosiți-le pentru a pasa mingea, marcați goluri și obțineți recompense fantastice!

Dragi suporteri de fotbal,

Ajutați-o pe antrenoarea Miller să-și conducă echipa spre victorie! Campionatul FoE de fotbal se întoarce și în 2019. În acest an, urmărim drumul către cupă al echipei feminine!
Începând din 6 iunie 2019, dați tot ce este mai bun pentru a vă susține echipa în turneu și câștigați câteva premii minunate!

Nu uitați să activați subtitrarea în română!​Încă o dată, echipa voastră participă la Campionatul de fotbal și voi decideți cum să pasați mingea de la o jucătoare la alta, pentru a ajunge să-i dați gol echipei adverse. Cu fiecare pasă, veți câștiga un premiu! Dați click pe semnul întrebării, pentru a vedea ce puteți câștiga!


Pasarea mingii este treabă dificilă! Jucătoarele voastre trebuie să-și reîncarce bateriile. La fiecare pasă, trebuie să cheltuiți băuturi energizante. Completați misiuni pentru a le obține! Sunt în total 65 de misiuni, dintre care 33 sunt disponibile imediat, iar altele 32 sunt misiuni zilnice, pentru fiecare zi de eveniment. Antrenoarea Miller vă va oferi și câteva băuturi energizante gratuite, dacă reveniți în fiecare zi în joc :). În plus, puteți găsi uneori câteva și la Incidentele din oraș.


Ca și anul trecut, scopul este să marcați goluri! Încercați să găsiți cel mai bun mod de a vă deplasa până la capătul terenului și de a înscrie! Cu fiecare pasă, înaintați pe teren, iar pentru fiecare gol marcat, veți primi râvnita recompensă!


De fiecare dată când cheltuiți băuturi energizante pentru a avansa, veți progresa și în „Tabelul ligilor". O nouă rundă a ligilor începe la fiecare 8 zile. Jucătorii cu cel mai mare progres, vor fi recompensați cu premii speciale extra! Cum evenimentul va dura 32 de zile, asta înseamnă că vor fi 4 șanse să câștigați în ligi!


Dar trebuie să știți că și alți jucători vor să intre în ligile superioare, dar numai câțiva dintre ei pot rămâne acolo. Asigurați-vă că întotdeauna înscrieți suficiente goluri pentru a nu cădea în clasament.

Evenimentul fotbalistic oferă premii super de câștigat! Cel mai interesant premiu este noua clădire care se poate moderniza, Grădina altarului.

Grădina altarului

Grădina altarului este o frumoasă clădire, cu tematică din Grecia antică, ce poate fi modernizată. Este vorba de o clădire rezidențială 3x2, care oferă populație, fericire și monede. De la misiuni, veți primi o Grădină a altarului de nivelul 1.

Nivelurile 2-4 oferă populație, fericire, monede, dar și provizii când este motivată. Când, însă, ajunge la nivelul 5, veți putea alege dintre 6 variante, cu bonusuri diferite! Iată-le mai jos:


Altarul Afroditei - zeița iubirii și a frumuseții. Oferă în plus medalii când este motivat.

Altarul lui Artemis - zeița vânătorii. Oferă bonus în atac.

Altarul Atenei - zeița înțelepciunii, a artei și a strategiilor de război. Oferă Puncte Forge când este motivată.

Altarul Demetrei - zeița recoltelor și a agriculturii. Oferă bonus de provizii și monede, pe lângă mai multe monede și provizii.

Altarul Herei - zeița familiei și a căsătoriei. Oferă bunuri când este motivat.

Altarul Hestiei - zeița sănătății, a casei și arhitecturii. Oferă planuri.​

Folosiți un Pachet de modernizare Grădina altarului pentru a upgrada clădirea, și alegeți cu înțelepciune ce zeiță vreți în oraș.

Dar puteți câștiga și alte obiecte! Veți avea ocazia să primiți două pachete de selecție: Pachetul de selecție divină și Pachetul de selecție Templul idolilor. Primul vă oferă posibilitatea de a clădi o altă Grădină a altarului, dar și alte opțiuni. Cu al doilea pachet, puteți fie să alegeți o clădire Templul idolilor - Niv. 1, fie un pachet de modernizare Templul idolilor, dacă le-ați ratat la evenimentul de anul trecut.

Și, nu în ultimul rând, vă puteți mândri printre prieteni și vecini cu realizările din campionat, câștigând unul din cele 4 portrete tematice. Două se obțin de la misiuni și două de la Liga de aur.


Ca de obicei, nu uitați să ne transmiteți feedback-ul aici.

Distracție plăcută!

Echipa Forge of Empires
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.