cladiri

Discuție în 'Ghiduri și idei de joc' creată de kapy, 28. Ian. 2018.

 1. kapy

  kapy Member

  Înscris:
  28. Ian. 2018
  cum as putea vedea ce cladiri am in oras ?
   
 2. adimucu

  adimucu Well-Known Member

  Înscris:
  4. Apr. 2014
  iesi de pe forum, intra in fereastra de joc, pune mouseul pe cladiri si citeste ce scrie la fiecare.

  ...sau opreste calculatorul, pune un trening pe tine si fa o runda de jogging prin oras ca sa vezi pe langa ce cladiri treci.

  astea mi se par cele mai simple 2 posibilitati, la modul cum ai pus intrebarea bineinteles :p
   
  Dragoş1 și prutycris apreciază mesajul tău.
 3. kapy

  kapy Member

  Înscris:
  28. Ian. 2018
  mersi pentru raspuns.....o optiune in care sa se vada toate cladirile cu numele
   
 4. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Te duci pe portretul tau din bara de jos si apesi pe iconul de cladiri legendare [insa nu o sa iti arate DECAT cladirile legendare]
   
 5. adimucu

  adimucu Well-Known Member

  Înscris:
  4. Apr. 2014
  presupun ca stiu ce vrea domnul care a deschis topicul. o lista cu toate cladirile, ordonata dupa tipul lor, ca sa le poti accesa direct din lista si sa nu mai tot dai cu mouseul prin imaginea orasului pana iti sar ochii din cap :))) poate vrei sa stergi tufele de levantica pe care le-ai pus pe cand erai in epoca fierului ca sa mai faci loc pentru altceva important. tufele de levantica fiind foarte mici se poate sa nu le vezi imediat printre fabricile de lampi sau fermele de taurine. si atunci te duci la lista unde scrie ''tufa1'', ''tufa2'', dai click direct pe text si te arunca jocul exact in locul acela....

  ar fi bine totusi sa puneti intrebarile in asa fel incat sa nu mai presupunem ce vreti de fapt sa stiti. asa pot veni 100 de oameni cu 100 de raspunsuri diferite la intrebarea de mai sus. iar al 101-lea care are de fapt raspunsul care te intereseaza pe tine sa nu ti-l dea tocmai din cauza ca nu a inteles ce ai intrebat.
   
 6. Pin0

  Pin0 Member

  Înscris:
  28. Ian. 2018
  De fapt, cred ca se refera la o Harta, in care toate cimpurile sa apara in doua dimensiuni, usurind astfel "citirea" si stabilirea unei strategii de utilizare a lor. Este intradevar foarte greu, in tridimensional, sa observi gradul de ocupare a fiecarui cimp. Mai am sau nu mai am cimpuri libere? Mi-am dezvoltat o portiune de drum cu toate cimpurile avind acelasi nivel de cultura dorit, sau nu? Este posibil sa mai am spatii neutilizate, tocmai pentru ca acestea nu se vad decit daca "misc" (mut) cladirea din fata ..., mult mai simplu ar fi sa dispun de o Harta bidimensionala, chiar si pentru anumite manevre simple de utilizare a unui cimp 1/1 si nu doar prin transparenta oferita (poate ca mi-am pierdut din acuitatea vizuala!!!). Insa, recunosc faptul ca o astfel de Harta este greu de redat grafic, insa nu si imposibil!
   
 7. dunbarton

  dunbarton Active Member

  Înscris:
  27. Iun. 2018
  Eu m-am prins, omul nu are monitor si joaca '' a l'aveugle ''; prin urmare, solutia e sa-si cumpere un monitor :)
   

Sus