Clasament si bonus expeditii

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de Puffy the Dragon, 9. Iul. 2018.

 1. Puffy the Dragon

  Puffy the Dragon Active Member

  Înscris:
  27. Iul. 2017
  Buna ziua,

  Asa cum se observa, FOE este un joc de echipa, se creeaza ghilde unde jucatorii actioneaza ca o echipa unita si bine pusa la punct.
  In acest sens exista expeditiile unde jucatorii participa ca un tot unitar atat pentru castiguri personale cat si pentru locurile 1-3 ale ghildei.
  Aici se vede adevarata unitate a unei ghilde si modul in care aceasta conlucreaza prin ajutor reciproc pentru a castiga o expeditie.

  Dpdpv al meu, acest lucru pare ca nu este bine apreciat in joc, nu exista premii la nivelul jucatorilor pentru primele ghilde clasate si nici clasamente care sa aduca prestigiu ghidelor.

  Propunerea mea este sa se introduca premii si pentru jucatori, clasamente si prestigiu pentru ghildele care termina pe locurile 1-3.
  Acestea trebuie sa fie substantiale pentru motivarea jucatorilor.

  Multumesc.
   
  vdumitrescu20 apreciază mesajul tău.
 2. navlus

  navlus Member

  Înscris:
  27. Mai 2014
  Sex:
  Masculin
  eu as propune altceva: pt fiecare server sa exista o competitie individuala intre toti jucatoriii care concureaza la expeditii, mai exact cine e cel mai rapid la expeditii si face 64 infruntari primul sa primeasca o mica recompensa sau un mic trofeu sau sa se faca un mic clasament pe server in care sa arate in dreptul jucatorilor sau la profil de cate x au terminat primii la expeditii. ceva in genul cum arata la clasamentul guildelor nr de zile de top sau cum arata la profilul guildelor cu cate medalii au luat.
  *daca se va implementa asta va fi benefic atat pt jucatori cat si pt foe pt ca se va toca mai multe diamante si medalii si martea cand pornesc expeditiile vor fi mai multi jucatori activi ca sa termine rapid expeditia fiind atrasi de mica recompensa ce le va reveni daca vor termina primii expeditiile la 64
   
 3. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Nu e rau dar vreau 2 clasamente: unul pentru cei care rezolva exclusiv prin lupte si al doilea, unul pentru cei care rezolva si cu negocieri.
  Pentru ca negocierile merg mereu mai repede.
   
 4. -Jack Sparrow-

  -Jack Sparrow- Member

  Înscris:
  30. Aug. 2017
  Ai deja turnirul cu vecinii..
   
 5. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Fas :)))
  Ce da reward da turnirul cu vecinii?
  3 medalii? Pe bune?
   

Sus