Concurs - Ziua a 7-a

simona

Community Manager
Membru personal
Salutări, regi și regine!

Este ultima zi a sărbătorii noastre și astăzi am vrea să știm care este amintirea voastră preferată legată de jocul Forge of Empires! Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu, așa că toate amintirile, mici și mari, au șansa de câștig!

La acest concurs, 7 jucători pot câștiga 700 de Diamante! Multă baftă!


Vă rugăm să trimiteți răspunsul până pe 30 aprilie 2019. Vom alege cei 7 câștigători norocoși dintre toate amintirile!:)

Tragerea la sorți va avea loc aici.

Dacă doriți, ne puteți transmite feedback-ul despre concursul aniversar aici.

Echipa Forge of Empires
 
Ultima editare:

rembo11

Active Member
Cea mai frumoasa amintire de cand joc jocuri online si de cand s-a lansat acest joc restul pentru mine au disparut.De atunci numai acest minunat joc este pentru mine
 

asasas

Well-Known Member
Buna seara,

Din pacate joc FOE doar de cateva luni, asa ca nu pot spune ca am amintiri.
Am jucat Grepolis timp de 6 ani si pot spune ca FOE este mai atractiv decat Grepolis, sper sa apuc si concursul de 10 ani de FOE pentru a putea sa impartasesc, atunci, cu voi, amintirile mele despre FOE.

Succes!
 

puyutzu

Vânătorul de greșeli
Imi amintesc cum se cautau cu disperare planurile de la Dom prima data cand a fost construit pe lumea 3 ;)
 

Crisstel

Active Member
Imi amintesc si acum cu ce emotie m-am inscris in joc. Mi-a placut atat de mult, incat am doua orase in doua lumi diferite. Si imi place in continuare la fel de mult.
 
Este primul meu joc de strategie.
Nu imi plăcea deloc acest gen,dar odată incercat...m-a captivat. O sa il joc toata viata,nu? Si imi voi aminti mereu ca voi m-ati facut sa îndrăgesc acest gen de joc
 

xxZephyrxx

Member
Imi amintesc că în trecut (Pentru că am jucat jocul ăsta acum mult timp înainte de creearea noului cont) undeva acum pe puțin 3 sau 4 ani, aveam un joc pe care mi-am făcut mai mulți prieteni și ne distram, socializam, etc.Țin minte că într-o zi, unul dintre prietenii mei ne-a spus de acest joc, și eu mai auzisem de el dar niciodată nu-l încercasem, sau cred că doar odată, dar nu înțelegeam ce trebuie să fac și am renunțat :D așa și ne-am pus să jucăm și împreună am învățat mecanica acestui joc.Ne trezeam mereu dimineața ca să fim cât mai eficienți cu producția.îmi amintesc că ajunsăserăm să fim și vecini aproape toți și îi atacam pe toți :))))) chiar și pe ăia mari, unde n-aveam șanse, ca după să ne luăm bătaie.Și ce chestie a fost când l-am descoperit, că nu știa nimeni că există lumi și nu știam cum să ne întâlnim, că eram puși pe lumi random.
Finalul e destul de trist că cu timpul, s-au lăsat mulți, dar sentimentul acela de team-work cu bunuri, pf, să ne ținem spatele unul altuia, a fost superb.
 

biasibea

Member
When I find the game and start playing it, because there are not really a lot of games out there that has so many features like this game has. So I was really happy when I find this game.
 

Rash741

Member
Amintirea mea preferată este de când am câștigat 700 de Diamante la un concurs de pe forumul FoE. Se întâmpla pe 30 aprilie 2019. Mulțumesc anticipat!
 

KRKA

Member
Un joc atractiv . Zilnic te intrebi, vrei sa afli "ce se afla dupa colt " . Atentie ! Posibil sa dea dependenta .
 

Urs parcat

Member
Cea mai frumoasa amintire din acest joc cred ca este relatia pe care am reusit sa o leg si in viata reala cu unii dintre jucatori. Daca ar fi sa aleg una din joc cred ca prima data cand am castigat 100 pf :)))
 

Gabone 83

Member
Pentru mine un novice in acest joc a fost si ramane mesajul unui jucator care acum imi este prieten si ulterior prin schimbul de mesaje ne-am descoperit si vecini in cartier. Primul lui mesaj cu punerea locului 5 la sera artica si dupa ce am realizat planurile tot el s-a oferit sa-mi oferte bunurile ptr. ridicarea acestei legendare, poate nu este momentan in top 5 ptr. mine dar va ramane atat timp cat voi juca acest joc minunat cu sentimentul acela frumos ca poti sa gasesti oameni minunati in acest joc si langa legendara Oracolul din Delphi sa ai o prima legendara ce a deschis drumul spre o adevarat serie de legendare ce m-au prins in joc din ce in ce mai mult.