Discuții despre Carnavalul 2018

Discuție în 'Discuții generale' creată de simona, 19. Feb. 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Locație:
  Braşov
  Aici puteți posta păreri și discuții despre noul eveniment, în limitele regulamentului.
   
 2. florinel86

  florinel86 New Member

  Înscris:
  27. Oct. 2017
  Buna ziua, puteti posta si misiunile pentru carnacal. Multumesc.
   
 3. Vioi

  Vioi Member

  Înscris:
  25. Dec. 2017
  upgrade la pod exista doar in cufar si la misiuni sau se poate cumpara cu florinti (premiul care se schimba din 6 in 6 ore)?
   
 4. shtef2012

  shtef2012 Member

  Înscris:
  27. Oct. 2017
  statuia Zanni cand se primeste?
   
 5. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Locație:
  Braşov
  - Nimeni nu are misiunile de la Carnaval - acestea pot avea modificări față de varianta Beta și nu se publică pe forum.

  - Nu avem informații despre cât de des și de unde se va putea obține upgrade.

  - Au fost ceva întârzieri la primirea statuii - motiv pentru care ne cerem scuze. Acum totul ar trebui să fi reintrat în normal.
   
 6. rootdj

  rootdj Member

  Înscris:
  25. Feb. 2018
  Hmmmm, are u sure ? Eu pot sa zic ca le-am gasit pe undeva.
   
 7. Borg123

  Borg123 New Member

  Înscris:
  2. Dec. 2017
  Cum se calculeaza sansele de castig?
  In primele zile a mers ok. Din 11 tichete castigam 1 data la sanse de castig 15% (11x15 = 150 %).
  De 3 zile bag tichete si nu castig nimic. Intr-o zi am bagar 23 tichete la 15% si nu am castigat nimic. Astazi 11 tichete si mai erau bagate 5 tichete de altcineva (16*15=240%). Poate se calculeaza sansele dupa o alta matematica (cea a diamantelor)
   
  Ultima editare: 1. Mar. 2018
 8. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Si eu am patit la fel...
  Dar stai, ca se va gasi careva sa iti explice ca e ca la Templul Relicvelor si ca de fapt sansa aia nu se calculeaza per total ci pe fiecare tragere :)))))))))
  Incredibil!!! Romania plai de dor [si doare]
   
 9. Borg123

  Borg123 New Member

  Înscris:
  2. Dec. 2017

  Astazi am bagat 16 tichete si nu am castigat nimic. Mai erau bagate 5 inainte (in total 260 florini ). Eu zic sa puneti la sanse de castig 0.000000001%
   

  Fișiere atașate:

 10. rootdj

  rootdj Member

  Înscris:
  25. Feb. 2018
  Sincer nici eu nu stiu cum sta treaba cu sansele, dar pot sa zic ca am avut parte de o faza in care erau 1100 florini in joc am bagat de 2 jetoane cu sansa dubla si am castigat, alta in care erau 800 florini am bagat 1 jeton si am castigat, dar am avut parte si de ghinion in care am bagat 20 jetoane (jumate cu sansa dubla) si nu am castigat nimic... asa ca sincer nici nu stiu ce sa mai cred :))
   
 11. cvoiculescu

  cvoiculescu Member

  Înscris:
  29. Sep. 2017
  La prima vedere, misiunea cu numarul 8 " Infiltreaza-te in 2 sectoare " este blocata sau are criterii de rezolvare nealiniate cu titlul si nu stiu cum se poate trece mai departe. Poate cineva sa ofere clarificari? Multumesc
   
 12. BruzLi

  BruzLi Member

  Înscris:
  26. Mai 2012
  Sorry dar trebuie spus, acest eveniment este o mare abureala. Am avut 5000 de florini, am incercat pana i-am terminat pe toti sa iau o modernizare la pod, am primit numai rahaturi gem bonusuri si lazi cu mizerii. Marele eveniment... ha, ha, ha...o noua mizerie marca inno!
   
 13. ionion3510

  ionion3510 Member

  Înscris:
  1. Oct. 2016
  normal ar fi sa ai asigurat premiul principal la un eveniment in caz ca faci toate misiunile , adica podul la niv maxim, in cazul de fata cei mai norocosi il vor avea (poate 1% din jucatori) iar cei cei mai putin norocosi il vor avea la niv 3 (si asta in cazul in cazul in care faci toate misiunile). As pune intrebarea : e corect? Pt ca nu mi se pare si daca e , as intreba : unde gresesc?
   
 14. BruzLi

  BruzLi Member

  Înscris:
  26. Mai 2012
  Asa se pare, ai bani il faci, nu ai bani....
   
 15. chryys

  chryys New Member

  Înscris:
  4. Ian. 2015
  Va bateti joc de noi. Aveam toate sectoarele cucerite pana acus 2 zile, acum s-au bagat sectoare noi si si binenteles ca am misiune sa dobandesc 2 sectoare. Doar drumul pana acolo dureaza mai mult decat timpul ramas din event. Misiunea 38.

  La cutii nu mai zic...am stricat 7000 florini si am prins 1 singura modernizare pentru pod. Acum nu mai am nici florinii necesari nici timp pentru misiuni sa mai termin eventu sa mai primesc o expansiune.

  Optiunea de stergere a contului cand o introduceti?
   
 16. BruzLi

  BruzLi Member

  Înscris:
  26. Mai 2012
  Nu am luat nicio modernizare tot eventul asta... dupa cum spuneam, o mare mizerie :(
   
 17. adimucu

  adimucu Well-Known Member

  Înscris:
  4. Apr. 2014
  mereu spuneti acelasi lucru la fiecare event. de fapt asta e adevarul. eventurile sunt facute ca sa traga de timp si sa deturneze atentia jucatorului de la cursul firesc al jocului si de la strategia proprie.

  ...e de neinteles in aceste conditii febrilitatea cu care asteptati fiecare event nou si incrancenarea cu care incercati sa gasiti cat mai repede pe undeva misiunile ca sa le terminati de facut daca se poate chiar inainte de a incepe eventul. si totul se repeta: la sfarsit declarati din nou ceva de genul declaratiei de mai sus.

  sa rad sau sa fiu trist? care-i concluzia?
   
 18. rootdj

  rootdj Member

  Înscris:
  25. Feb. 2018
  Asta e jocu' tata :)) sansa-nesansa..unii prind altii nu. Si eu ma oftic cateodata cand mai aud pe vreun coleg ca i-a picat 2 altare la eventu asta de primavara la cufere medii...dar na ce vrei sa fac :))
   
 19. gogupintenogu

  gogupintenogu Member

  Înscris:
  15. Feb. 2013
  In privinta questurilor nu a-si merge nici pe blamarea jocului dar nici pe principiul asta e, cert este ca dezvoltatorii jocului de o vreme au schimbat macazul acestor questuri, si cred ca l-au schimbat prost, parerea mea, cei care joaca din 2012 probabil stiu la ce ma refer, si anume pana acum ceva vreme la lansarea unui quest sau misiune tematica daca ti se parea atractiv premiul participai si prin finalizarea tuturor misiunilor castigai acel premiu, sau nu participai deloc daca nu parea atractiv, era alegerea fiecaruia, acum fac 62 de misiuni, finalizez questul si nu se stie daca pot upgrada toate cladirile japoneze, fiindca e o loterie, lucru care nu mi se pare corect, daca mergem pe loterie mai bine nu mai lansati nici un quest, introduceti o roata permanenta la care plata sa se faca cu ce considerati de cuviinta iar premiile sa fie cele de la diferitele misiuni derulate in ultimul an, probabil rezultatul ar fi acelasi dar cel putin nu mai e necesar sa fac si zeci de misiuni la care pot lua sau nu acelasi lucru ca la invartirea rotii o singura data, ms de intelegere
   
 20. adimucu

  adimucu Well-Known Member

  Înscris:
  4. Apr. 2014
  cumparati diamante...voi credeti ca dezvoltatorii/programatorii aia lucreaza pe gratis? hai sa-i intelegem si pe ei. cum sa-ti upgradezi cladirile japoneze daca nu cumperi lampioane? n-ai nici o sansa. daca nu ai renuntat inca fa-o acum si vezi-ti de jocul tau obisnuit. e m-am oprit cand am ajuns la o misiune unde trebuie sa cumpar pentru a nu stiu cata oara puncte forge. acolo sa stea pana le-oi mai cumpara eu.... lasa sa vina pe calea normala punctele forge
   

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.