ECONOMISIRE PUNCTE FORGE

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de dunbarton, 29. Iul. 2018.

 1. dunbarton

  dunbarton Member

  Înscris:
  27. Iun. 2018
  Va salut,

  As propune infiintarea unei "pusculite" pentru PF, cu o limita prestabilita, de ex. 50 PF.
  Asta ar insemna ca jucatorul sa-si poata transfera in aceasta pusculita un anumit numar de puncte din caseta de PF produse la fiecare ora sau colectate de la cladirile care produc PF. Aceste puncte ar urma sa fie consumate ulterior.

  Fac aceasta propunere intrucat m-am intalnit de multe ori cu situatii in care nu puteam folosi PF asa cum imi doream (de ex. in caseta se adunau 10 PF pe care fie nu le puteam folosi decat la cladiri legendare, fie le lasam neconsumate, ratand astfel PF din orele urmatoare).
   
 2. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Eu as avea o propunere si mai interesanta: sa se revina la sistemul care era odata, mai demult, anume ca punctele forge castigate la diverse questuri, fie ele de event sau nu sau la relicvele de la expeditia ghildei, sa fie virate automat in inventar si nu in bara, cum se intampla acum.
   
 3. Mad Spider

  Mad Spider Well-Known Member

  Înscris:
  5. Iul. 2012
  Imi cer scuze ca va dezamagesc, dar ambele variante au fost propuse si "supra propuse" (ca sa zic asa) de mai mult timp, direct pe forumul beta (adica, direct catre dezvoltatori).. niciuna dintre ele nu se va introduce (prea curand). :(
   
  Apetri Alin Constantin apreciază mesajul tău.
 4. Apetri Alin Constantin

  Apetri Alin Constantin Well-Known Member

  Înscris:
  17. Mar. 2013
  Sex:
  Masculin
  Locație:
  România, Tg. Neamț.
  În schimb o să apară o funcție nouă legată de puncte forge pe versiunea desktop, pe mobil existând în acest moment, dar limitată la donarea a 500 pf maxim dintr-o apasare.
  Zic că e utilă pentru cei cu dom-uri mari nefiind limitați la donarea a cate 10 pf per apăsare, durând prea mult uneori să donezi la nivelele foarte mari.
   

Sus