ECONOMISIRE PUNCTE FORGE

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de dunbarton, 29. Iul. 2018.

 1. dunbarton

  dunbarton Active Member

  Înscris:
  27. Iun. 2018
  Va salut,

  As propune infiintarea unei "pusculite" pentru PF, cu o limita prestabilita, de ex. 50 PF.
  Asta ar insemna ca jucatorul sa-si poata transfera in aceasta pusculita un anumit numar de puncte din caseta de PF produse la fiecare ora sau colectate de la cladirile care produc PF. Aceste puncte ar urma sa fie consumate ulterior.

  Fac aceasta propunere intrucat m-am intalnit de multe ori cu situatii in care nu puteam folosi PF asa cum imi doream (de ex. in caseta se adunau 10 PF pe care fie nu le puteam folosi decat la cladiri legendare, fie le lasam neconsumate, ratand astfel PF din orele urmatoare).
   
 2. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Eu as avea o propunere si mai interesanta: sa se revina la sistemul care era odata, mai demult, anume ca punctele forge castigate la diverse questuri, fie ele de event sau nu sau la relicvele de la expeditia ghildei, sa fie virate automat in inventar si nu in bara, cum se intampla acum.
   
 3. Mad Spider

  Mad Spider Well-Known Member

  Înscris:
  5. Iul. 2012
  Imi cer scuze ca va dezamagesc, dar ambele variante au fost propuse si "supra propuse" (ca sa zic asa) de mai mult timp, direct pe forumul beta (adica, direct catre dezvoltatori).. niciuna dintre ele nu se va introduce (prea curand). :(
   
  Apetri Alin Constantin apreciază mesajul tău.
 4. Apetri Alin Constantin

  Apetri Alin Constantin Well-Known Member

  Înscris:
  17. Mar. 2013
  În schimb o să apară o funcție nouă legată de puncte forge pe versiunea desktop, pe mobil existând în acest moment, dar limitată la donarea a 500 pf maxim dintr-o apasare.
  Zic că e utilă pentru cei cu dom-uri mari nefiind limitați la donarea a cate 10 pf per apăsare, durând prea mult uneori să donezi la nivelele foarte mari.
   
 5. Pin0

  Pin0 Member

  Înscris:
  28. Ian. 2018
  Deoarece nu stiu sa deschid un Topic cu o Propunere proprie, ma voi folosi de acesta, ECONOMISIRE PUNCTE FORGE.
  Propun infiintarea unei [Cladiri], valabila pentru orice Epoca, numita "Banca pentru PF". Ca orice cladire, aceasta sa presupuna un anumit efort de construire, specific pentru fiecare Epoca si o anumita dezvoltare, specifica fiecarei Epoci. In aceasta Banca pentru PF, dupa construirea ei, sa se poata depune PF, atit de catre utilizator, cit si/sau de catre Prieteni, PF-uri care sa poata fi utilizate, dupa dorinta, de cel care detine aceasta Cladire! Daca este Banca, se poate stabili chiar si un beneficiu ca o dobinda pentru stationare, sau chiar o rata de imprumut insotita de o dobinda de rambursare!
  Ideea cred ca va prinde, caci nu vor mai exista blocaje pe bara, asa cum sunt in prezent in cazul cistigarii unui Premiu in PF (de exemplu, provenite din [Provocarea zilei]), in plus va fi asemenea unei Cladiri Legendare (C.L.) unde, de data asta Premiile de participare (locurile 1-5) sa fie in Provizii, sau Monezi, insotite (sau nu) de un anumit numar de Planuri si, de ce nu, chiar Bunuri.
  Se poate pleca de la o Cladire avind dimensiunea 2/2 care, periodic, in functie de progresul inregistrat in [depuneri de PF] sa creasca, modificindu-si dimensiunea (2/3 su 3/2, 3/3, 3/4 sau 4/3, 4/4 etc.), noile dimensiuni avind caracter de permanenta! (diminuarea, prin imprumut, a PF continute sa nu implice reduceri de dimensiune). Fiecare noua dimensiune se va obtine, de asemenea, dupa un efort de contributie!
  De exemplu, cineva cumpara acum, aflat in Epoca Fierului (sau Evul Mediu Timpuriu, etc.) si obtine o Cladire Banca pentru PF, nivel 1, adica poate economisi maxim 500 PF si se poate imprumuta cu maxim 25 PF, cladirea va avea dimensiunea 2/2 (pentru E.M.Timp., alte valori: probabil 600 PF cu 30 PF; E.M.Mijlociu cu 700 PF si 35 PF etc.).
  Poate parea o idee "trasnita", dar poate ca merita studiata!
  Va multumesc!
   
 6. -Jack Sparrow-

  -Jack Sparrow- Member

  Înscris:
  30. Aug. 2017
  Interesant..dar mai interesant ar fi daca am putea jefuii "Banca pentru pf "
   

Sus