Evenimentul arheologic

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

simona

Community Manager
Membru personal
Dragi regi și regine,

Un mormânt antic îi așteaptă pe exploratorii curajoși. Ștergeți praful de pe lopată, pensulă și dinamită și pregătiți-vă să vă avântați în adâncurile unei peșteri pline de bogății. Evenimentul va începe joi, 2 mai 2019!

Nu uitați să activați subtitrarea în română!
Odată ce Evenimentul arheologic începe, puteți accesa fereastra lui. Puneți mâna pe lopată și la treabă!

Evenimentul arheologic introduce o nouă modalitate de colectare a unor premii minunate și unice. Scopul jocului este de a pune în valoare exploratorul din voi și de a șterge nisipul din mormânt, pentru a descoperi recompense prețioase, cum ar fi vase, idoli de aur și mai multe unelte, lăsate în urmă de alți exploratori, pentru a vă ajuta pe drum.


Completați misiuni pentru a câștiga papirusuri. Sunt în total 60 de misiuni. 39 vor fi disponibile imediat, iar apoi vor urma încă 21 de misiuni zilnice. Folosiți aceste papirusuri pentru a achiziționa unelte, care să vă ajute să curățați mormântul. De asemenea, puteți achiziționa papirusuri suplimentare în schimbul Diamantelor dacă doriți.

La deschiderea ferestrei evenimentului, veți vedea peștera pregătită pentru explorare. Folosiți uneltele disponibile pentru a șterge nisipul de pe dale și pentru a înainta în mormânt.

Vizionați animația de mai jos, pentru a vedea ce face fiecare unealtă:


Peria - Folosiți peria pentru a îndepărta o dală de nisip. Ea se poate folosi numai pe nisip, și curăță numai câte o singură dală.
Lopata - Folosiți lopata pe o dală goală, pentru a îndepărta o coloană întreagă de nisip! Dacă, însă, există o dală din piatră în cale, ea va fi blocată și nu va mai ajunge la dalele de deasupra sau de sub aceasta.
Dinamita - Folosiți dinamita pe o dală goală, pentru a îndepărta toate dalele de nisip învecinate. Nu uitați, însă, că dalele din piatră nu pot fi îndepărtate deloc.


Pentru a obține unelte, va trebui să utilizați papirusurile pe care le-ați câștigat de la misiunile evenimentului. În magazinul de unelte, puteți cumpăra pachete cu reducere sau unelte unice pentru o arheologie de precizie!


Folosiți uneltele pe care le aveți la dispoziție, pentru a curăța nisipul de pe dale și pentru a descoperi comorile îngropate; dalele din piatră, nu pot fi însă înlăturate, deci asigurați-vă că planificați o utilizare cât mai eficientă a uneltelor. Pe măsură ce curățați dalele, veți avea ocazia să descoperiți vase antice, mai multe unelte (perii, lopeți și dinamită) pentru a vă ajuta să avansați, sau idolii de aur mult râvniți. Deplasați mouse-ul peste vase, pentru a afla ce pot oferi. Odată ce ați descoperit complet o recompensă, dați click pe ea pentru a revendica premiul. Aveți grijă, însă! Asigurați-vă că nu avansați prea adânc în tunel fără a descoperi recompensele primite. Odată ce ați ajuns prea departe, nu veți mai putea reveni și veți pierde premiile.

Odată ce ați ajuns la 20 de idoli de aur, veți primi Marele Premiu, care este afișat în partea de sus a ferestrei evenimentului. Puteți găsi, de asemenea, perii, lopeți și dinamită, îngropate în mormânt, pentru a vă ajuta să descoperiți și mai multe recompense!


Evenimentul arheologic vă oferă șansa de a primi o mulțime de premii, printre care și câteva recompense noi.

Târgul internațional
În încercarea voastră de a deveni arheologi renumiți la nivel mondial, veți afla că aveți nevoie de o locație pentru a vă expune descoperirile pentru public. Și ce modalitate mai bună decât organizarea unei expoziții în propriul Târg internațional? Acesta este o clădire de 6x4 care poate fi modernizată până la nivelul 10. La nivelul maxim, clădirea produce monede, oferă populație, precum și bunuri și Puncte Forge atunci când este motivată.

Târgul internațional și pachetele sale de modernizare pot fi obținute de la Marele premiu și ca recompense pentru etapele importante din misiuni. Pentru a obține Marele Premiu, va trebui să colectați 20 de idolii de aur. Aceștia sunt premii speciale de descoperit, care vă aduc mai aproape de Marele Premiu. Odată ce ați ajuns la 20 de idoli de aur, veți primi Marele Premiu, afișat în partea de sus a ferestrei evenimentului.

Cu Evenimentul arheologic, veți debloca și avatare unice, primite pentru completarea liniei de misiuni:

Exploratorii îndrăzneți pot găsi și portrete de la evenimentele trecute pe drumul lor prin peșteră!

Nu în ultimul rând, veți putea găsi o altă clădire frumoasă și unică pentru oraș, ca premiu zilnic. Caruselul este o clădire culturală 3x3, care oferă un bonus defensiv permanent pentru oraș și un bonus în atac pentru armata de atac (începând cu 4% în Epoca Bronzului):


Ca de obicei, vă așteptăm părerile aici.
Echipa Forge of Empires
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.