Evenimentul de primăvară 2019

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 25. Mar. 2019.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]

  Colectați lampioane de primăvară și dați-le la schimb pentru animale origami.
  Câștigați pachete de modernizare pentru a vă transforma Pagoda într-o adevărată minune pentru cetățenii orașului

  Salutări, regi și regine!

  Festivalul florilor de cireș se întoarce cu Evenimentul de primăvară din acest an. Locuitorii voștri se adună în parcuri pentru a se bucura de cireșii în floare. Evenimentul de primăvară începe în data de 28 martie 2019 și se încheie pe 17 aprilie 2019.


  Nu uitați să activați subtitrările!

  [​IMG]

  Când începe Evenimentul de primăvară, puteți accesa fereastra acestuia, pentru începerea festivităților.

  Colectați lampioane prin îndeplinirea de misiuni din seria de primăvară. După terminarea seriei principale, vor fi disponibile și misiuni zilnice. Sunt în total 62 de misiuni, din care 41 principale și apoi 21 care se primesc câte una pe zi! Veți primi lampioane și dacă vă logați pe joc zilnic. În plus, veți găsi din când în când cireși înfloriți în jurul orașului. Dați click pe ei și primiți lampioane:

  [​IMG]
  Nu uitați că, spre deosebire de anii precedenți, cireșii vor avea șansa să apară la fel ca unul dintre incidentele normale din oraș. Asta înseamnă că îndeplinirea misiunilor sau participarea la eveniment în sine nu îi vor face să apară, și este posibil ca uneori fie să aveți foarte mulți cireși în oraș, fie nici unul. Acestea fiind spuse, lampioanele respective nu sunt neapărat necesare pentru a avea succes în cadrul evenimentului, ci trebuie văzute ca un mic bonus pentru jucătorii activi.

  [​IMG]
  Utilizați lampioanele pentru a ghida broasca peste iaz, selectând una din cele frunze de nufăr, pentru a sări pe ele. Pe fiecare frunză, există câte un animal din origami. Fiecare animal pe care îl colectați vă va oferi o selecție diferită de recompense. Fiecare frunză oferă șansa de a câștiga Recompensa specială, care se va schimba la fiecare 24 de ore cu ceva nou. Cu fiecare salt, vă apropați de Marele Premiu:

  [​IMG]

  Traversați iazul pentru a urca în clasamentul ligilor. Sunteți în competiție cu alți jucători, deci, dacă nu mai jucați la eveniment, puteți să vă treziți că ați căzut în ligile inferioare! La finalul evenimentului, jucătorii de top vor fi recompensați cu premii speciale! Urcați într-o ligă superioară, dacă traversați iazul de mai multe ori. Asta înseamnă că trebuie folosit și un element de strategie! Optați pentru animalele origami cu recompensele individuale dorite sau pentru cele care avansează cel mai mult spre capătul iazului? Depinde de voi!
  [​IMG]

  Dar trebuie să rețineți că alți jucători ar vor și ei să intre și în ligile superioare, însă numai un anumit procent din ei pot rămâne acolo. Asigurați-vă că vă ajutați broasca să avanseze, pentru a nu cădea în clasament.

  [​IMG]

  Cu Evenimentul de primăvară din 2019, Pagoda se întoarce, pentru a forma o capodoperă magnifică pentru oraș, iar setul de anul trecut al Grădinii de cireși revine și el, sub forma pachetului de selecție la recompensa zilnică!

  Pagoda

  La evenimentul din acest an, locuitorii voștri au lucrat din greu la planificarea unor schimbări ale acestei clădiri rezidențiale modeste. Pagoda poate fi acum modernizată la nivelul 7 și are dimensiunea de 4x4. Cu cât este mai mare nivelul ei, cu atât sunt mai multe și mai bune bonusurile pe care le oferă. Odată ce ajungeți la nivelul 7, veți avea 3 opțiuni cu privire la cum doriți să vă arate clădirea finală. Puteți alege între Apă, Pământ și Foc. Fiecare aspect unic oferă și recompense unice.
  Pentru a vă moderniza Pagoda, aveți nevoie de [​IMG] Pachetul de modernizare Pagodă. Unii dintre voi aveți deja Pagoda cu un nivel (1) de anii trecuți, dar nu trebuie să vă faceți griji dacă nu o aveți! Puteți primi Pagoda - Niv. 1 și câteva pachete de modernizare de la misiuni, și ca recompensă pentru traversarea iazului.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Dar asta nu este tot! Există o mulțime de alte premii care pot fi câștigate ca recompense individuale. Vor fi, de asemenea, portrete unice ca recompensă pentru finalizarea misiunilor:
  [​IMG]

  Ca de obicei, nu uitați să ne transmiteți feedback-ul aici!

  Echipa Forge of Empires
   
  Ultima editare: 25. Mar. 2019

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.