Evenimentul Forge Bowl

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 10. Ian. 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Locație:
  Braşov
  [​IMG]

  Obțineți mingi de la misiuni. Folosiți-le pentru a avansa în teren, pentru a înscrie eseuri și a obține recompense uimitoare!


  Dragi regi și regine,

  Vă prezentăm cu bucurie un nou eveniment - Forge Bowl! :) Orașul vostru are o nouă echipă de fotbal american și voi preluați rolul de antrenor.
  Evenimentul începe pe 16 ianuarie :).

  Când debutează evenimentul, veți putea accesa fereastra acestuia:

  [​IMG]

  Țelul este de a ajunge la eseu, pentru care primiți Recompensa pentru eseu. Începeți la 50 de yarzi distanță de zona de eseu. Numărul rămas de iarzi este afișat pe teren.
  Pentru a putea da click pe butoanele care vă ajută să avansați, aveți nevoie de mingi. Ele pot fi obținute de la misiuni. Veți putea îndeplini imediat 20 de misiuni, iar apoi veți primi zilnic câte una, până la finalul evenimentului. Misiunile zilnice se cumulează, așa că probabil veți avea câteva strânse când terminați prima serie de 20.
  Fundașul Cal vă va oferi și câteva mingi gratis, dacă reveniți zilnic pe joc :).

  Dacă vă hotărâți să folosiți mingi pentru a da click pe unul din butoane, veți avansa pe teren cu numărul de iarzi indicat de săgeată. În plus, veți primi și unul din obiectele ascunse în răcitoarele de apă corespunzătoare (răcitoarele se schimbă de fiecare dată când deschideți unul din ele). De asemenea, fiecare poate oferi Recompensa zilei, un obiect valoros care se schimbă în fiecare zi.

  [​IMG]

  Dacă tot vorbim de recompense... vor reveni unele mai vechi, de la evenimente anterioare, dar asta nu este tot! După cum era de așteptat, avem și recompense noi :). Sunt 6 portrete noi, cu tematică legată de fotbalul american, și 5 clădiri noi:


  [​IMG]
  Arena victorioșilor
  4x5 - Clădire de producție
  În funcție de opțiunea de producție aleasă, poate oferi provizii, monede, medalii, bunuri sau Puncte Forge.
  [​IMG]
  Cantonamentul atleților
  3x4 - Clădire rezidențială
  Pe lângă monede, oferă bonus defensiv. Când este motivată, oferă și bunuri.
  [​IMG]
  Piața câștigătorilor
  3x3 - Clădire culturală
  Oferă în plus bonus în atac.
  [​IMG]
  Trofeul Forge Bowl
  1x1 - Decorațiune

  [​IMG]
  Coloana eroilor
  3x3
  Coloana eroilor este o clădire specială, ce poate fi modernizată. Odată obținută la nivelul 1 (vă puteți aștepta să o primiți printre primele recompense la misiuni), veți avea apoi posibilitatea de a o îmbunătăți de până la 6 ori! Pentru asta, avansați la misiuni și obțineți articole de modernizare. Ele pot primi și ca Recompensa zilei sau ca Recompensa pentru eseu. Folosiți-le, apoi, pentru a moderniza Coloana eroilor.

  Din start, Coloana eroilor va produce monede. Când este motivată, va produce și provizii. După modernizarea la nivelul 2, veți primi și un Punct Forge (când e motivată). Nivelul 3 va adăuga medalii, nivelul 4 bunuri. La nivelurile 5 - 7, va crește valoarea resurselor produse.

  [​IMG]


  Evenimentul Forge Bowl se încheie pe 5 februarie. Sperăm să vă placă! Și, ca de obicei, vă așteptăm feedback-ul aici.

  Succes! :)

  Echipa Forge of Empires
   
  Ultima editare: 10. Ian. 2018

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.