Evenimentul toamnei 2018

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 9. Sep. 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]
  Obțineți ingrediente din misiuni, provocări zilnice și incidente. Utilizați-le pentru a coace prăjituri, umpleți întreaga masă și obțineți recompense minunate!


  Bun venit la marele Concurs de toamnă pentru patiseri! Anul acesta, luați parte la o competiție de copt prăjituri, în care trebuie să colectați toate ingredientele necesare și să coaceți cât mai multe rețete! Se câștigă premii uimitoare, deci asigurați-vă că profitați de această ocazie!
  Evenimentul începe miercuri, 12 septembrie 2018, așa că veți putea să îl începeți în curând :).

  [​IMG]
  Vizionați videoclipul nostru, în care game designerii explică Evenimentul toamnei din acest an :).


  Nu uitați să activați subtitrarea!

  [​IMG]
  Deci, anul acesta este vorba de copt prăjituri! Așa cum e menționat în videoclip, pentru a coace, aveți nevoie de ingrediente. Cea mai fiabilă modalitate de a le obține este finalizarea misiunilor de toamnă (deși veți găsi și în incidentele din și în jurul orașului, precum și la provocările zilnice). Veți primi 54 de misiuni, pe care le puteți finaliza imediat (sub forma a două misiuni în paralel - a doua va apărea după ce le terminați primele patru). Odată ce le-ați terminat pe acestea, pentru restul evenimentului veți obține o misiune pe zi. Veți avea probabil câteva dintre ele deja strânse atunci când ajungeți la ele, deoarece încep încă din prima zi.

  Când începeți să coaceți rețete, nu doar veți obține una dintre recompensele conținute de fiecare rețetă, ci și una, două sau trei stele. Toate stelele pe care le colectați pe parcursul evenimentului, și în funcție de ele vi se calculează rangul în tabelul Ligii concursului de toamnă pentru patiseri! Puteți accesa acest document dând click pe butonul din colțul din stânga sus al ferestrei evenimentului:

  [​IMG]


  Cu cât colectați mai multe stele, cu atât veți urca în ligă! Există 5 ligi, iar cerințele pentru fiecare ligă sunt determinate de stelele colectate de toți jucătorii din lumea respectivă. De exemplu, cei mai buni 1% dintre jucători, cei care au adunat cele mai multe stele, sunt plasați în liga de top, în timp ce 50% dintre jucătorii care au adunat cele mai puține stele vor apărea în cea mai joasă ligă.
  Dacă sunteți activi în timpul evenimentului, probabil că veți urca în sistemul de ligi, în timp ce un nivel mai scăzut al activității va duce la scăderea în ligă. Pe măsură ce evenimentul progresează, numărul de stele cerut pentru fiecare ligă se va schimba, de asemenea, deoarece jucătorii colectează din ce în ce mai multe stele, deci asigurați-vă că sunteți atenți la numărul de stele necesar pentru a ajunge în următoarea ligă!
  La finalul evenimentului, toată lumea va primi recompense în funcție de liga în care se află.

  [​IMG]
  Așa cum s-a menționat în videoclip, evenimentul aduce recompense dorite cu totul noi! :)


  [​IMG]
  Eleșteul toamnei
  3x4 - Clădire culturală  Oferă fericire și bonus în apărare. Efectul nu depinde de motivare.​
  [​IMG]
  Pădurea toamnei
  2x2 - Clădire rezidențială
  Produce monede. În plus, oferă medalii când este motivată.

  Și, la final, să ne uităm la noua Moară a toamnei, o clădire de 7 niveluri, cu 3 opțiuni la alegere la nivelul 7:

  [​IMG]
  Moara toamnei
  3x3
  Moara toamnei este o clădire specială care poate fi modernizată.
  Odată ce ați obținut-o la nivelul 1, veți avea apoi posibilitatea să o modernizați de până la cinci ori. Odată ce ați ajuns la nivelul 6, veți putea să o actualizați încă o dată, dar acum va trebui să alegeți între trei opțiuni: Moara toamnei înconjurată de apă, Moara toamnei din câmpul cu floarea soarelui sau Moara toamnei pitorească. Fiecare dintre ele oferă producții diferite, deci depinde de voi ce alegeți!


  [​IMG] Bineînțeles, pentru a moderniza Moara toamnei, va trebui să utilizați pachetele de modernizare Moara toamnei. Pentru a obține cât mai multe posibil, avansați prin misiuni și preparați rețete!​


  [​IMG]

  Cel mai nou nivel disponibil al Fabricii de cidru este Fabrica de cidru prosperă și a devenit disponibilă cu ultima actualizare a jocului. În timpul evenimentului, veți avea șansa de a primi câteva pachete de modernizare fabrica de cidru, pentru a ajunge la acest nivel!
  [​IMG]
  Fabrica de cidru prosperă (6x3) oferă o creștere a fiecărei producții de la versiunea anterioară.​

  [​IMG]

  Și bineînțeles - cum se menționează și în video - veți putea să vă micșorați Ascunzătoarea bandiților:

  [​IMG]
  Bârlogul bandiților

  Bârlogul bandiților are exact aceleași valori ca și Ascunzătoarea bandiților originală, dar este mai mică (2x2)! Singurul mod de a-l obține este prin micșorarea unei Ascunzători a bandiților cu un Pachet de micșorare Ascunzătoarea bandiților.
  [​IMG] Pachetul se poate obține ca Premiu special, dar și la Recompensa zilei.
  Veți avea, de asemenea, o șansă de a obține câteva portrete tematice pentru contul vostru:

  [​IMG]

  [​IMG]
  Și asta încă nu e tot! Așa cum ați putea vedea în film, atunci când preparați rețete, uneori veți găsi un nou tip de recompensă, numită "fragmente". Acestea vor fi fragmente din două clădiri: fie din Altarul cunoașterii, fie din Fântâna dorințelor.
  Fragmentele reprezintă o nouă modalitate de a colecta recompense în timp. Am văzut câți jucători apreciază recompensele progresive în evenimente și am decis să introducem un nou mod de a le primi pe unele dintre cele mai dorite (spre deosebire de a obține una sau nimic).

  [​IMG]

  Colectați 15 fragmente din aceeași clădire, pentru a le combina și a construi clădirea în oraș.
  Nu vă faceți însă griji - veți putea găsi în continuare Altare ale cunoașterii și Fântâni ale dorințelor ca Premiu special și la Recompensa zilei.

  [​IMG]
  Sperăm să vă placă noul eveniment! Acesta se va încheia pe 3 octombrie.
  Ca de obicei, vă așteptăm feedbackul aici!
  Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires, și vă dorim o toamnă fericită! :)

  Echipa Forge of Empires

  PS Dacă aveți întrebări, le puteți adresa direct creatorilor evenimentului! Vom găzdui o sesiune de întrebări și răspunsuri, care va avea loc pe pagina internațională de Facebook și Instagram joi (13 septembrie) la 5:30 PM CEST (18:30 ora României). Vă așteptăm! :)
   
  tacheee apreciază mesajul tău.

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.