Evenimentul verii 2018

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 30. Iul. 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]

  Primiți dubloni de la misiuni. Folosiți-i pentru a învârti roata și a obține premii fantastice - inclusiv clădiri nou-nouțe!


  Dragi regi și regine,

  Vara e aici, iar anul acesta vizităm Insula Forge, pentru a lua parte la festivalul anual al verii! Când ajungeți acolo, veți fi contactați de piratul local, Jane, care vă va spune câteva povești și vă va prezenta o ofertă interesantă.
  Se vor câștiga premii minunate, așa că nu ratați ocazia!

  Evenimentul începe joi, 2 august 2018, așa că veți putea în curând să vă bucurați de el!
  Vizionați clipul de mai jos, în care doi dintre game designerii Forge of Empires - Thi și Kurt - vă prezintă evenimentul!  Nu uitați să activați subtitrările!

  [​IMG]

  Premiile pe roată sunt aleatorii, dar nu vă faceți griji - fiecare roată are ceva special care poate fi câștigat! Există trei niveluri de recompense pe roată. Premiile cele mai valoroase, prezentate cu un cerc auriu în jur, pot fi câștigate de un singur jucător norocos. A doua serie de recompense este cea cu un cerc argintiu, care pot fi câștigate de două ori (și de același jucător). Cel mai comun tip de recompensă poate fi obținut de până la patru jucători (puteți vedea câte bucăți din fiecare premiu a rămas, în cercul din jurul imaginii premiului).

  Dacă, de exemplu, câștigați unul dintre premiile comune din care patru sunt disponibile, o liniuță este eliminată din roată și doar trei vor rămâne de câștigat pentru voi și vecinii voștri. Procedeul continuă până când toate premiile de pe roată se termină, moment în care aceasta se reîmprospătează automat cu un nou set de premii. În mod alternativ, voi sau unul dintre vecini puteți opta și pentru "Actualizează și învârte", pentru a primi un nou set de premii. Roata este, de asemenea, actualizată atunci când are loc schimbarea vecinătății.


  [​IMG]

  În plus, pe lângă unele obiecte dela evenimente mai vechi, vor fi și recompense noi: portrete speciale de vară și, cel mai important, patru clădiri noi cu tematică legată de Caraibe.

  Nava menționată în videoclip poate fi actualizată cu pachetele de modernizare a navei, ajungând la final la cele trei forme posibile la nivelul 7:

  [​IMG]
  Nava
  7x3
  Nava regală, Nava de negoț și Nava pirat - fiecare oferă producție diferită, așa că voi decideți ce alegeți! Puteți vedea datele statistice imediat ce evenimentul este disponibil, dând click pe "Pachetul de modernizare a navei" din fereastra misiunilor.​

  În plus, iată și trei noi clădiri speciale ce pot fi primite în timpul evenimentului:

  [​IMG]
  Hamac
  2x2 - Decorațiune, oferă fericire
  [​IMG]
  Comoară scufundată
  2x3 - Clădire de producție (provizii, monede, medalii, bunuri, Puncte Forge)
  [​IMG]
  Barcă eșuată
  4x2 - Clădire rezidențială, oferă medalii dacă este motivată

  [​IMG]

  Sperăm să vă placă evenimentul și premiile! Vă puteți bucura de ele până pe 23 august.

  Dacă doriți să vă spuneți părerea, aveți tema de discuții aici.

  Încă un sfat: stați cu ochii pe pagina noastră de Instagram, unde va avea loc un concurs, cu șansa de a obține câțiva dubloni în plus!

  Vă mulțumim că jucați Forge of Empires și... distracție plăcută! :)

  Echipa Forge of Empires
   
  Ultima editare: 4. Aug. 2018
  Ewelina din Paradis și dyanan apreciază mesajul tău.
 2. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Dragi jucători,

  Vă așteptăm marți, 7 august, la ora 5:30 PM CEST - 18.30 ora României - la o nouă sesiune de întrebări și răspunsuri cu game designerii noștri Kai & Thi! Sesiunea va avea loc pe pagina globală de Facebook și pe cea de Instagram și aveți astfel posibilitatea să aflați detalii despre Evenimentul verii, dar și noutăți despre viitorul jocului. Puteți adresa live (în engleză) întrebări celor doi game designeri!

  Echipa Forge of Empires
   

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.