EXPEDITIA GHILDEI

Discuție în 'Întrebări' creată de mcrazvan70, 22. Feb. 2018.

 1. mcrazvan70

  mcrazvan70 New Member

  Înscris:
  27. Dec. 2017
  expeditia ghildei....dupa 32 de midiuni am primit doar 2 relicve...deci o probabilitate de 6%...fata de 12% la nivelul 1 al templului ghildei.DE CE?
   
 2. B4SS3DR0P

  B4SS3DR0P Active Member

  Înscris:
  23. Iul. 2017
  Sex:
  Masculin
  Probabilitatea de a castiga relicve este pentru fiecare lupta in parte nu pentru toate luptele la un loc. Deci la fiecare lupta ai sansa de x%(in functie de nivelul templului) de a castiga o relicva si nu la toate luptele din nivelul de dificultate.
   
 3. mcrazvan70

  mcrazvan70 New Member

  Înscris:
  27. Dec. 2017
  sory...teoria probabilitatii te contrazice....dupa un nr. de incercari ajungi la probabilitatea data de joc....altfel nu mai este probabilitate!
   
 4. B4SS3DR0P

  B4SS3DR0P Active Member

  Înscris:
  23. Iul. 2017
  Sex:
  Masculin
  Nu ai inteles. Probabilitatea este pentru fiecare lupta in parte nu pentru toate luptele. Deci la fiecare lupta ai o probabilitate dea a castiga o relicva, dupa care se reseteaza. Si m-am exprimat incorect nu e vorba de probabilitate ci de sansa de a gasi o relicva. Cu cit este mai mare nivelul templului cu atit ai mai multe sanse sa gase o relicva.
   
 5. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Dar ce mai zici de TR level 7 si doar doua relicve in 64 de confruntari?
  una simpla si una aurie?
  Ia explica-mi cum e cu probabilitatile?
   
 6. raduexz

  raduexz Altruist - Echipa FoE

  Înscris:
  9. Dec. 2013
  A explicat bine B4S, Vlad nu conteaza la ce nivel ai TR el iti da un bonus care se aplica fiecarei lupte in parte nu la toata expeditia .
  Adica sa fiu mai explicit tu nu ai 25 % (sa zicem) sansa din 64 de confruntari ai doar 25 % sansa la fiecare batalie sa castigi aceea relicva. Ca la 6 /49 ai sansa de 1 % sa castigi cu 1 bilet doar la 1 extragere ( 1 lupta ) , la urmatoarea extragere pui alt bilet si ai sansa tot de 1 % sa castigi nu poti sa cumulezi si biletul de inainte, asa si aici la fiecare lupta ai sansa de 25 % sa gasesti relicva. Daca esti norocos poti sa castigi cu 25% sansa din 64 de lupte 64 de relicve . Binenteles ca asta nu o sa se intample niciodata =)
   
  simona apreciază mesajul tău.
 7. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  De ce toata lumea cand vede un V acolo sare imediat sa spuna Vlad?
  E Valentin....
  si totusi....2 relicve la 64 de confruntari este cam putintel :))
   
 8. le3vy

  le3vy Member

  Înscris:
  21. Dec. 2017
  Am inceput bine si eu, un niv fara nici o relicva. Nu s-a mai intimplat de cin joc FOE... :(
   
 9. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Un level fara relicva nu e chiar asa de mare necaz....4 doar cu doua este!!!
  Pentru ca asta a insemnat ca am avut 3 levele consecutive fara nici o relicva :)
  Cele doua, una simpla si una aurie care mi-a dat banditi, au venit la levelul 4 al expeditiei :))))))
   
 10. sir vaska

  sir vaska Member

  Înscris:
  27. Iul. 2017
  Intradevar templu relicvelor se dovedeste ca este o investitie aproape inutila , ca de altfel tot ce utilizeaza termenul "procentaj" nu are o referinta vizibila pentru utilizator, deci ceva care nu poate fi verificat si confirmat. Oare de ce ?
   
 11. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Templul nu este inutil. De pe la level 30 am inteles ca incepe sa fie chiar foarte util :)
   
 12. ionion3510

  ionion3510 Member

  Înscris:
  1. Oct. 2016
  Da, din ce in ce mai mult jocul tinde sa devina o ruleta , in functie de "noroc", iar explicatia pe care-o primesti e logica , bazata pe teoria probabilitatilor adica n-ai avut "noroc" asa ca mai incearca . Totusi e un joc de strategie si ar trebui sa avem posibilitatea sa alegem, dar 99% e aleator in ultimul timp, premii la concursuri, la misiunile zilnice , mai putin la misiunea principala unde doar misiunile repetitive dau recompense aleatorii. Orice plangere nu-si are rostul , pt ca explicatia exista, asta spune matematica , degeaba vrei tu cladirea respectiva sau relicva , nu te-ai inscris in cei 5%, asa ca o sa primesti altceva , ceea ce probabil nu ai dorit si nefolositor pt ca asta ti-a fost norocul
   
  vdumitrescu20 și tomita0001 apreciază mesajul tău.
 13. adimucu

  adimucu Well-Known Member

  Înscris:
  4. Apr. 2014
  teoria probabilitatii nu contrazice pe nimeni. cand dai cu banul probabilitatea sa cada cu stema in sus este 50 % pentru ca banul are doua fete. asta nu inseamna ca a doua oara cand dai va fi stema pe partea de sus. poti sa arunci banul de 1 milion de ori si sa nu apara stema, probabilitatea va fi tot de 50 %. probabilitate, sansa, speranta....nu sunt diferente mari intre cuvintele astea.

  si intr-adevar teoria probabilitatii se refera la acelasi eveniment repetat de mai multe ori si in conditii identice. in cazul de fata, 12% inseamna probabilitatea sa se genereze o relicva dupa castigarea unei lupte. adica sa iei aceeasi lupta de la capat de 100 de ori, sa o castigi de 100 de ori si in 12 din cazuri te poti astepta sa se genereze o relicva. dar nu obligatoriu. probabil nu inseamna sigur. crescand Templul Relicvelor iti maresti doar sansele de a gasi relicve, nu certitudinea ca le vei gasi in mod sigur.
   

Sus