Faza tutoriala

Discuție în 'Lumea 5 - East-Nagach' creată de dunbarton, 8. Iul. 2018.

 1. dunbarton

  dunbarton Active Member

  Înscris:
  27. Iun. 2018
  Va salut,

  Joc FOE de un an si ceva, pe lumea 2; am intrat in lumea 5...
  Am fost intampinat de domnul magister, care imi explica lucruri pe care le stiu deja.

  E clar, pentru cel care acum joaca FOE pentru prima data, explicatiile de inceput sunt utile, dar eu, , dupa 15 minute de sfaturi si explicatii am inceput sa ma enervez :(

  Pot sari peste faza asta de inceput?
   
 2. Daemon78

  Daemon78 Active Member

  Înscris:
  30. Aug. 2017
  Probabil că nu. Și nici n-ar avea sens, jocul nu e conceput pentru jucători individuali. Gândește-te că un nou jucător pe FoE, care habar n-are de nimic, alege cel mai nou server ca să joace. Eu, dimpotrivă, aș sugera dezvoltatorilor să mărească numărul de misiuni-tutoriale.
   
 3. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  si eu as sugera ca daemon, DAR as baga o optiune care sa permita trecerea peste tutoriale, la alegerea noastra....
   
  giani54 apreciază mesajul tău.
 4. Daemon78

  Daemon78 Active Member

  Înscris:
  30. Aug. 2017
  Corect! Foarte corect, la opțiunea asta nu mă gândisem.
   
 5. Pin0

  Pin0 Member

  Înscris:
  28. Ian. 2018
  Acum, pentru ca joc in toate cele 5 Lumi, stiu ca si pe mine m-au enervat explicatiile! Dar cel mai mult m-a suparat obligativitatea indeplinirii lor, mai ales cind eram nevoit sa consum din diamante!! Tocmai prin [diamante] Lumile sunt legate intre ele si nu am inteles DE CE mi-am pierdut istoricul si dezvoltarea intr-una din Lumi, doar pentru ca nu am mai intrat acolo pentru un timp. Eu am acelasi nume in toate cele 5 Lumi tocmai pentru ca sunt un singur jucator, acelasi, peste tot, chiar si aici in Forum!!! Daca eu cumpar diamante indiferent din ce Lume, acele diamante sunt pentru toate cele 5 Lumi (sau in cite decid sa joc!), deci ACEASTA actiune le leaga implicit, conform Regulamentului. In toate cele 5 Lumi plus in Forum, eu utilizez aceeasi adresa de email, deci consider ca aceea actiune de anulare prin "neprezentare" a fost abuziva! Sunt de acord sa-mi pierd Prietenii intruna din Lumi pentru ca nu joc, pentru o vreme, conform asteptarilor acestora, dar DE CE sa-mi pierd toata dezvoltarea?? Daca vreau sa fac o Propunere in Forum, acea propunere, in caz de accept si punere in aplicare, va avea actiune in/pentru toate cele 5 Lumi.
   

Sus