GvG :: log actiuni ale ghildei

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de Bishamon, 25. Mai 2017.

 1. Bishamon

  Bishamon Member

  Înscris:
  11. Feb. 2017
  Ar fi foarte (fffffffffffff) util un log al actiunilor ghildei pe harta gvg (asedii puse, pierdute, fiecare lupta castigata sau pierduta etc...)
  Se poate vedea rapid care e starea actiunilor si se poate urmarii si activitatea ghildei in respectivele actiuni.
  Multumesc!
   
 2. thanathos

  thanathos Member

  Înscris:
  25. Oct. 2012
  Salut tuturor !
  Ridic problema tezaurului, fiecare isi doreste sa evolueze asa ca in ghilda sunt putini din epoci inferioare, de aici si problema tezaurului.
  Pentru asedii in diferite epoci inferioare lipsesc cu desavarsire resursele, mai ales ca avand mai multe sectoare asediul este din ce in ce mai costisitor.
  PROPUNERE: un schimb la nivel de TEZAUR astfel incat sa se poata schimba de exemplu bunuri din oceanica pe bunuri din viitor.
  PS: daca sunt nevoita sa am cladiri de productie din viitor, eu fiind din oceanica pierd mult spatiu, nu le pot face pe cele din oceanica sa pot debloca tehnologiile epocii etc. MULTUMESC
   
 3. Valyoyo

  Valyoyo Well-Known Member

  Înscris:
  18. Iun. 2016
  Sa nu mai zicem ca produsele din arctic si oceanic de la tezaur sunt COMPLET INUTILE, nu sunt folosite nicaieri. Ori sa se bage ce ai zis tu, ori sa se bage o harta de oceanic si una de arctic pe gvg.

  Si in legatura cu logul actiunilor ghildei in gvg, ar fi foarte folositor, mai ales pentru a vedea activitatea membrilor, dar si pentru a vedea cine, cand si cat de repede te-a atacat.
   

Sus