Misiunile repetitive

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de sir vaska, 14. Apr. 2019.

 1. sir vaska

  sir vaska Active Member

  Înscris:
  27. Iul. 2017
  Va salut. Am o propunere petru misiunile repetitive , acestea sa poata fi bifate dupa dorinta utilizatorului care sa fie activa, in majoritatea cazului avem de bagat abandon pentru a pastra una din ele in mai multe randuri consecutiv, lucru foarte deranjant si fara nici un folos pentru joc. De ex cand donam la CL-uri vrem sa putem bifa doar cea cu contributia unui nr de pf uri , pana terminam de donat. Altfel dam in mod inutil abandon pana vine randul misiunii pe care o dorim, de multe ori din inertie sarind cate un rand ...
  Stima
   
  D-Best apreciază mesajul tău.
 2. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  -1
  Cred că asta e și ideea misiunilor repetitive: să fie abandonate în mare parte. Nu am ajuns să am Domul atât de mare încât să fac repetitive, dar pur și simplu cred că propunerea asta ne-ar ajuta poate PREA MULT. În principiu, ideea mi se pare bună, dar poate e prea exagerată - părerea mea.
   
 3. Vali

  Vali Active Member

  Înscris:
  17. Nov. 2018
  Nu cred ca inteleg foarte bine cerinta ta.
  Orice misiune trebuie indeplinita. Exemplul tau este mai mult decat elocvent. Trebuie sa depui un numar de puncte la CL pentru a castiga o recompensa aleatorie. Ok, pai e si normal sa o termini pe asta sa primesti recompensa, sa o colectezi dupa care treci la urmatoarea.
  Spre exemplu, eu nu vreau sa pierd cateva zile pentru a produce productia de o zi, atat cat mi-o cere misiunea (Ex: produ mai multe butoaie de 2 ori - trebuie sa pierd 2 zile si la final vad ca imi da 2000 provizii sau monede, sau cum am mai prins "moneda", adica am pierdut nu stiu cat timp doar pentru o moneda :D )
  Daca nu iti convine misiunea, ba pentru ca nu ai suficiente puncte sa o termini, ba pentru simplul fapt ca dureaza prea mult, abandoneaz-o si vezi ce vine la urmatoarea, daca iti "prieste".
  De-aia de numesc repetitive, pentru ca e un numar limitat de misiuni care la un moment dat se repeta.

  Deci in concluzie, nu s-ar mai numi misiune repetitiva daca ar fi asa cum spui tu, activa la alegere si mai mult si neterminata. ;)
   
  D-Best apreciază mesajul tău.
 4. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Vali, nu cred ca ai inteles ce cerea...
  El cerea ca daca se focuseaza doar pe acea repetitva care cere sa cheltui pf, atata vreme cat face o anumita cotizare, sa zicem de 300 de pf, sa nu mai ii apara la repetitive DECAT acea repetitiva....dupa care sirul sa se reia in mod normal...
  [personal nu cred ca e fezabil, chiar daca ar parea o simplificare a procesului de cotizare cu repetitive....
   
  sir vaska și D-Best apreciază mesajul tău.
 5. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  Crede-mă că nu ar mai vrea nimeni ca șirul de repetitive să se normalizeze din nou, atât timp cât suntem cred cu toții conștienți că misiunea cheltuirii punctelor forge este singura pe care o vrem. :D
   
 6. sir vaska

  sir vaska Active Member

  Înscris:
  27. Iul. 2017
  Cat timp exista optiunea abandon , inseamna ca avem dreptul la o singura repetitiva la un momernt dat (sa zicem la o cotizare de pf). De ce sa nu poata fi simplificata utilizarea acestui drept? Cine si cu ce ar avea de pierdut ?
   

Sus