NEVOIE DE INFORMATII RAPIDE

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de dunbarton, 27. Iun. 2018.

 1. dunbarton

  dunbarton Active Member

  Înscris:
  27. Iun. 2018
  Sunt situatii in care te astepti ca informatii de care ai nevoie, sa vina intr-o succesiune logica, dar nu intotdeauna se intampla acest lucru.
  De exemplu: ma aflu in Era Contemporana si merg la meniul de Cercetare Tehnologii pentru a contribui cu PF in vederea deblocarii unei tehnologii militare. Pot alege intre a contribui pentru
  1. Tancuri de asalt;
  2. Baza elicopterelor de atac sau
  3. Baza platforme lansatoare de rachete.

  Cu care sa incep? Nu stiu, pentru ca nu am nicio informatie despre caracteristicile armelor respective, asta cu exceptia cazurilor in care nu am primit vreo unitate in expeditia ghildei sau la indeplinirea vreunei alte misiuni.
  De aceea cred ca ar fi potrivit ca aceste informatii sa vina la simpla plimbare a mouse-ului pe iconita fiecarei tehnologii in parte.

  Un alt exemplu: vreau sa stiu cate bunuri de un anumit fel am. Trebuie sa ma duc pe Inventar - Bunuri, apoi sa caut bunul respectiv.
  Ar fi bine ca, in cazul in care am o cladire de constructie de bunuri, informatia despre cate din acele bunuri am sa apara la o simpla plimbare a mouse-ului pe acea cladire.

  Va multumesc, scuze pentru lungimea textului.
   
  amurg64 apreciază mesajul tău.
 2. Daemon78

  Daemon78 Active Member

  Înscris:
  30. Aug. 2017
  Salutare!
  1. Poți afla toate caracteristicile unităților pe wikipedia jocului. Ca o paranteză, te sfătuiesc să începi cu tancurile de asalt. Asta dacă ai deja anti-aeriana cercetată, e cea mai bună unitate.
  2. Mai ai o posibilitate să afli câte unități ai dintr-un anumit bun. Intri la piață, creează oferta și ții mouse-ul peste iconița bunului respectiv.

  Totuși, ca și propunere de îmbunătățire ideea cu caracteristicile unităților afișate în arborele tehnologic mi se pare foarte bună.
   
 3. dunbarton

  dunbarton Active Member

  Înscris:
  27. Iun. 2018
  Multumesc pentru sfat dar, crede-ma, stiam toate aceste lucruri; eu voiam doar sa spun ca se poate castiga timp, nemaifiind nevoie sa dai o gramada de click-uri ca sa obtii informatia dorita.
   

Sus