PORTRETE

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de D-Best, 2. Apr. 2019.

 1. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  Există posibilitatea ca portretele câștigate în cadrul evenimentelor istorice, al evenimentelor speciale și de sezon din anii trecuți să fie puse ca recompense în viitorul apropiat? Eu în curând fac un an de când joc și tânjesc după portretele pe care nu le am. Cel puțin, dacă nu aveți de gând să le integrați pe viitor de exemplu în provocările zilnice, măcar să ne oferiți, nu știu, posibilitatea de a le achiziționa cu diamante prin intermediul diferitelor oferte speciale. :)
   
  vdumitrescu20 apreciază mesajul tău.
 2. Aquila Scutum

  Aquila Scutum Active Member

  Înscris:
  21. Sep. 2016
  +1
   
  D-Best apreciază mesajul tău.
 3. Vali

  Vali Active Member

  Înscris:
  17. Nov. 2018
  Intrebare: cu ce te ajuta in joc portretul?! o_O
   
  D-Best apreciază mesajul tău.
 4. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  Nu cred că mi-aș dori o metodă de a face rost de ele dacă nu m-ar ajuta... Dar uite că am făcut-o. Nu există un motiv anume sau un bonus al avatarurilor pe care FoE îl ascunde, doar simplul fapt că am descoperit jocul poate prea târziu și că nu există încă nicio soluție prin care să fac rost de portretele câștigate la evenimentele precedente... Nu știu, poate nu îmi pică mie fisa. Înțeleg prea bine că posibilitatea asta de a face rost de ele poate fi percepută greșit: adică dacă nu ai reușit să îl iei în timpul evenimentului, să stai liniștit că vor mai fi posibilități. Nu asta este ideea. :rolleyes:
  --- Ori măcar ați putea ca o dată la nu știu câți ani să reluați evenimentele istorice în pauzele dintre evenimentele astea mai lungi și să oferiți astfel posibilitatea celor care nu au portretele să le aibă. Iar pentru ceilalți, un Altar al cunoașterii... :D
   
 5. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Mulțumim pentru propunere, o vom transmite mai departe coordonatorilor jocului.
   
  D-Best apreciază mesajul tău.
 6. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  Așteptăm un răspuns din partea lor, atunci. Mulțumesc, Simona!
   

Sus