Propuneri joc

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de LetoAtreides, 6. Mai 2019.

 1. LetoAtreides

  LetoAtreides Member

  Înscris:
  12. Feb. 2018
  Butonul de colectare globala sa iti arate intai ce este de colectat. Mi s-a intamplat de multe ori sa stau si sa caut ce este de colectat, si era un turn al victoriei sau altceva mic ce nu se vedea de alte cladiri. Sau alta varianta. Ceva cum este butonul din dreapta "Cladiri inactive".
   
 2. pison

  pison Well-Known Member

  Înscris:
  30. Oct. 2013
  Salut!
  Nu credeti ca ar fi normal ca in GVG cand ghilda ta este atacata sa apara in jurnal , numele ghildei atacatoare , nu ghilda necunoscuta? Am mai ridicat aceasta problema acum 5 luni, si nu s-a facut NIMIC! Nu este normal ca cineva sa te atace, sa stearga arnata de asediu si sa apara Ghilda necunoscuta!!!!! Trebuie sa stim cine ne ataca , pentru ca asa e normal!!!!! Daca tot vrem sa fim corecti hai sa incepem cu jocul in sine!!!!!
   
  vdumitrescu20 apreciază mesajul tău.
 3. pison

  pison Well-Known Member

  Înscris:
  30. Oct. 2013
  Si daca tot sunt atacat , vreau sa stiu cine face asta , ca sa pot sa-i raspund la randul meu!!!!! Cred ca e normal ce propun, iar daca nu sa-mi spuna si mie cineva cu responsabilitati in administrarea jocului de ce nu pot vedea cine ma ataca!!!!!!!
   
  vdumitrescu20 apreciază mesajul tău.
 4. pison

  pison Well-Known Member

  Înscris:
  30. Oct. 2013
  Eram aproape sigur ca nu o sa fiu bagat in seama!!! Subiectele fierbinti nu sunt pe placul conducerii!!!! E mai simplu sa dai ban decat sa raspunzi sau sa rezolvi probleme!!!!! Si se va dovedii ca am dreptate inca o data, asta cu riscul de a fi banat!
   
  vdumitrescu20 apreciază mesajul tău.
 5. sil10

  sil10 Member

  Înscris:
  26. Oct. 2013
  ar trebui modificat modul de donari medalii in ghilda , sa poti dona medalii de ordinul milioanelor cu un clic , in momentul de fata mori linga butoane , si se stie ca in GVG e nevoie de milioane de medalii
   
  vdumitrescu20 apreciază mesajul tău.
 6. LORD HANS

  LORD HANS Member

  Înscris:
  13. Aug. 2013
  acum 2 ani s-a hotarit ca in functie de punctaj sa avem vecini apropiati ca valoare !
  cum credeti ca putem sa ne aparem cei cu pina in 2 mil de puncte fata de cei cu de la 4 mil in sus ?
  adica pot sa fac fata celui din viitor sau si mai sus ?
   
 7. Vali

  Vali Well-Known Member

  Înscris:
  17. Nov. 2018
  M-am uitat in lista mea de vecini. Cel mai mare are 7 mil si ceva, cel mai mic are vreo 18 mii. Toti sunt din aceeasi era cu mine, deci se pare ca asta e criteriul de filtrare. Doar asta, nu si punctele.
   

Sus