Relicve

Discuție în 'Întrebări' creată de Sonarvi, 12. Mai 2017.

 1. Sonarvi

  Sonarvi Well-Known Member

  Înscris:
  20. Feb. 2016
  de ce relicva neobisnuita e de cele mai multe ori mai buna decat cea rara?
   
 2. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Pentru ca tot suntem la capitolul relicve, am sa pun si eu o intrebare legitima aici, ca sa nu mai deschid un thread nou.
  Dece nu se respecta procentul de la Templul relicvelor?
  La expeditia din saptamana trecuta am luat doua sau 3 relicve dupa 64 de confruntari rezolvate, desi eu am T.R la level 6, adica sansa de 14,5%
  Sansa de 14,5% inseamna 9,28 relicve la 64 de confruntari rezolvate. Adresez rugamintea expresa sa mi se rezolve aceasta situatie, mai ales ca in aceasta saptamana, treburile par sa se indrepte in aceeasi directie.
  Va multumesc: un membru PLATITOR.
   
 3. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Am avut dreptate. Si in aceasta saptamana, dupa 42/48 confruntari rezolvate, am obtinut doar o relicva simpla. In mod normal trebuia sa capat 6 relicve pentru lvl. 6 al templului, adica 14,5%. Nu sunt absurd sa ma astept la respectarea procentului, dar parca diferentele sunt mult prea mari. Unde e dreptatea in situatia asta? Va rog sa imi raspundeti aici si sa nu imi sugerati sa fac tichet, deoarecesunt convins ca mai sunt multi alti jucatori care ar aprecia un raspuns la aceasta intrebare. As vrea ca raspunsul sa fie public, ca sa vad si eu ca va asumati un raspuns la o intrebare simpla.
  Va multumesc si va readuc aminte ca sunt un membru platitor la acest joc! Nu vreau sa se inteleaga prin acest lucru ca cei care aleg sa nu plateasca pentru diamante ar trebui sa aiba mai putine sanse in joc, ci doar vreau sa va explic faptul ca pretentiile mele de a pune aceasta intrebare si de a primi raspuns tot aici la ea, sunt perfect indreptatite.
   
 4. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Update 48/48, doua relicve simple!
   
 5. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  58/48 si numarul de relicve a ramas neschimbat. Asta deja este bataie de joc :)
  In continuare nimeni nu imi raspunde la intrebare...
   
 6. gdaci

  gdaci Active Member

  Înscris:
  11. Feb. 2013
  Sex:
  Masculin
  Eu am templu lv 12 si ...stau mult mai rau ca voi la capitolu relicve...abia una doua argintii.. (acuma nu mai fac maximul ca nu am timp..dar si cand faceam..nu se vedea diferenta... )
   
 7. raduexz

  raduexz Well-Known Member

  Înscris:
  9. Dec. 2013
  Sansele pe care le ai sunt pentru fiecare batalie pe care o dai nu este pentru totalul luptelor , adica la fiecare lupta din expeditie ai 14 % sanse sa gasesti relicva sau nu , deci nu sa cumuleaza la 48 de lupte 14% ar trebui sa castig 7 relicve de exemplu.
  Normal ca ele sunt facute sa nu castigam noi prea usor de aceea am zis de multe ori ca si templul o sa devina neatractiv la fel ca si Cautarea de comori
   
 8. Lord KoKo

  Lord KoKo Super Moderator Echipa FoE

  Înscris:
  10. Aug. 2016
  Sex:
  Masculin
  Locație:
  Lincoln
  Cu totii intampinam aceasta problema, nimeni nu este avantajat sau dezavantajat, toti pornim cu sanse egale. Speram ca aceasta problema sa fie remediata.
   
 9. Valyoyo

  Valyoyo Well-Known Member

  Înscris:
  18. Iun. 2016
  Templul relicvelor nivel 2, sapt trecuta din 41 lupte castigate am luat 5 aurii si 2 argintii (toate flacari ritualice, piata tribului 1, si argintii cu 40 bunuri total). Dar totusi, au fost 5 aurii si 2 argintii.
   
 10. TheLonely

  TheLonely Member

  Înscris:
  28. Sep. 2016
  Din ce mai tin eu minte de pe vremea cand studiam probabilitati la scoala, daca sansa unui eveniment sa se intample este de 50% atunci la 2 incercari ai sansa teoretica de 100%. Este foarte adevarat ca aceasta treaba se intampla pentru un numar foarte mare de executii ale evenimentului.
  In concluzie, la sanse de 14% ar trebui ca la aproximativ 7 lupte (uneori mai multe, alteori mai putine) sa dai peste o relicva. Daca nu se intampla ... exista intodeauna "scuza" numerelor mari de care vorbeam mai sus.
   
 11. raduexz

  raduexz Well-Known Member

  Înscris:
  9. Dec. 2013
  Nu ai inteles , o incercare nereusita nu creste sansele .Ele raman tot de 14% la fiecare incercare.Daca ai 2 carti de joc pe care le stii dar sunt intoarse si incerci sa ghicesti una, la prima incercare ai sansa de 50% dar la a doua incercare tu nu ramai cu o carte intoarsa sa ai 100% sanse o sa ai amandoua cartile intoarse din nou deci din nou sanse de 50%. E corect cum spui tu daca era sansa de 14 % era la totalul luptelor dar asa ai de fiecare data sansa de 14 % pe incercare, dupa fiecare incercare contorul se reseteaza si iti intoarce toate cartile si ramai tot cu 14 % sansa.
   
  simona apreciază mesajul tău.

Sus