Sugestie pentru GvG

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de kata-san, 13. Feb. 2018.

 1. kata-san

  kata-san Member

  Înscris:
  27. Iul. 2017
  Buna ziua!
  As vrea sa sugerez dezvoltatorilor acestui joc sa ia in considerare interzicerea accesului in GvG a ghildelor cu un singur membru. Argumentez propunerea mea astfel: in primul rand o ghilda cu un singur membru nu este o ghilda; aceasta presupune, prin definitie, o asociere, o comunitate de membri uniti de un anumit obiectiv. Normal, orice jucator poate juca acest joc si singur, evident ca are dreptul de a infiinta o ghilda si sa recruteze membri dar sustin ca nu ar trebui sa i se dea dreptul de a participa la GvG pana in momentul in care nu are, sa zicem, un anumit numar de membri, un anumit numar de bunuri in tezaur, o anumita "vechime". Ceea ce se intampla in acest moment in GvG cu aceste ghilde cu un singur membru este un fel de "terorism" , de anti-joc, o alterare vadita a conceptului de GvG.
  Multumesc pentru timpul acordat!
   
 2. kata-san

  kata-san Member

  Înscris:
  27. Iul. 2017
  As vrea sa stiu daca s-a transmis mai departe sugestia mea? Si dovada acestui fapt. Multumesc.
   
 3. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Locație:
  Braşov
  Eu nu știu ce dovadă doriți, însă propunerile sunt luate în considerare și transmise mai departe. Vă rog, însă, să țineți cont că sunt zeci/sute/mii de propuneri săptămânal pe FoE de pe serverele din toată lumea. Este imposibil să fie toate introduse, mai ales că multe se contrazic între ele. Decizia finală aparține, în final, coordonatorilor jocului.
   
 4. adimucu

  adimucu Well-Known Member

  Înscris:
  4. Apr. 2014
  nu stiu unde vezi tu antijocul aici. sau ''terorismul''. un jucator oarecare intra pe hartile GVG si ocupa sectoare? ar trebui apreciat daca face asta singur, nicidecum ''expulzat''. e ca si la fotbal cand se joaca pe un teren plin de balti sau gropi, iar antrenorul care pierde meciul da vina pe teren, ca si cum cealalta echipa nu ar fi jucat si ea tot acolo...

  daca o ghilda are 80 de membri, dar unul singur de acolo are chef sa lupte in GVG nu ar fi acelasi lucru? ce facem, le interzicem si lor?
   
  Apetri Alin Constantin și tomita0001 apreciază mesajul tău.
 5. Apetri Alin Constantin

  Apetri Alin Constantin Well-Known Member

  Înscris:
  17. Mar. 2013
  Sex:
  Masculin
  Locație:
  România, Tg. Neamț.
  Contra, propunerea e inutilă.
  Oricum, o ghildă cu un singur membru nu prea are șanse împotriva unei întregi ghilde încă de la bun început.
  Iar de cele mai multe ori, acele ghilde cu un singur membru sunt de genul „ghildelor fantomă”, pentru a ajuta ghilda mamă să cucerească și să protejeze mai ușor unele sectoare, dar nu de cele mai multe ori funcționează acest lucru.
  Iar un al doilea motiv, ar fi că unii jucători, care sunt în ghilde de acest fel, fac puncte prin intermediul asediilor puse pe ghildele aflate pe plajă, iar toți cei care practică asta vor fi contra acestei implementări :))
   

Sus