Versiunea 1.127 - Detalii

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 27. Mai 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]

  Dragi regi și regine,

  Actualizarea la versiunea 1.127 va avea loc în data de 30 mai 2018.
  Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

  Mai jos, puteți consulta lista modificărilor:

  MODIFICĂRI

  • Pe baza feedbackului vostru la schimbarea pe care am introdus-o cu ultima actualizare, am ajustat din nou nivelul de zoom. Nu mai revine la nivelul mediu după trecerea la o altă parte a jocului. Acum se resetează o dată, la încărcarea jocului după autentificare.

  ÎMBUNĂTĂŢIRI

  • De asemenea, acum am adăugat bare de progres pentru Clădirile legendare în prezentarea legendarelor din clădirea Primăriei. Acest lucru garantează o mai bună vizionare a statutului clădirii.
  • Adăugarea unităților de apărare în GvG actualizează acum lista cu unitățile vizibile din Gestionarea armatei. Acest lucru permite o plasare mai bună a unităților, fără a fi necesară redeschiderea sectorului.

  BUGURI REPARATE

  • Deplasarea în ecranul de gestionare a armatei era posibilă numai în timp ce se trecea direct peste o imagine a unităților. Acum este posibil și la deplasarea în fundal.
  • Încărcarea jocului într-o fereastră de browser foarte mică ducea la dispariția ferestrei de chat. Acum redimensionarea funcționează corect și fereastra de chat nu mai dispare.
  • La trecerea în modul ecran complet pe harta campaniei, harta era redimensionată numai după primul click. Acum, ea se redimensionează instantaneu, fără a se da click.
  • În loc să se mute pe navă pentru a explora următorul continent pe harta campaniei, iscoada era prezentată într-o provincie deja cucerită. Problema este rezolvată și iscoada este afișată acum în locația corectă.
  • Am rezolvat o problemă care apărea la încercarea de schimbare a adresei de e-mail curente din Setări. Afișarea era "adăugarea unui nou e-mail", și nu modificarea celui curent.
  • Folosirea unui Pachet de auto-ajutorare era posibilă numai pentru o producție încă în desfășurare la clădirea Galeria campionilor. Acum se poate folosi și pentru producția deja finalizată.
  • Uneori, un mic decalaj era vizibil la colectarea clădirilor. Problema a fost rezolvată acum.
  • Dacă un jucător era cel puțin în Epoca Modernă, și viziona bunurile produse de o Clădire legendară a unui jucător mai jos de această eră, în prezentarea clădirii pentru nivelul următor se afișau bunurile produse în funcție de epoca jucătorului în cauză, și nu de cea a proprietarului clădirii. Acest lucru a fost acum ajustat și cantitatea de bunuri pentru nivelul actual și următor depinde de epoca proprietarului clădirii.

  MOBIL

  • Am rezolvat câteva probleme în fereastra de negociere la Expediția ghildei.
  • Am eliminat câteva probleme, care duceau la blocarea negocierilor în Expediția ghildei, astfel încât acestea nu puteau fi finalizate.
  • Am rezolvat o problemă, la care în câteva ferestre în Android textul nu era afișat corect, ceea ce duce la suprapunerea textelor.


  Între timp, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la următoarea epocă, precum și la îmbunătățiri la evenimentul nostru fotbalistic. Intrați pe serverul nostru Beta pentru a fi la curent cu noutățile!


  Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires!

  Dacă doriți să vă expuneți părerea despre modificările aduse, o puteți face aici sau vizitați-ne pe Facebook! :)

  Echipa Forge of Empires

   
  Ultima editare: 27. Mai 2018

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.