Versiunea 1.130 - Detalii

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 10. Iul. 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]

  Dragi regi și regine,

  Actualizarea la versiunea 1.130 va avea loc în data de 11 iulie 2018.
  Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

  Mai jos, puteți consulta lista modificărilor:

  ÎMBUNĂTĂŢIRI

  • Am adăugat un mod de "auto-ajutorare" în joc, care vă va permite să folosiți cu mai mare ușurință pachetele de auto-ajutorare la mai multe clădiri. Pur și simplu utilizați un pachet din inventar și puteți motiva și finisa convenabil orice clădire sau decorațiune! Un contor din partea de sus a ecranului vă va arăta câte pachete au mai rămas.
   [​IMG]

  MODIFICĂRI

  • Am decis să re-echilibrăm unitatea Tanc pe pernă de aer din Viitor. Scopul nostru a fost să creăm o unitate puternică și cu inspirație din viitor cu acest tanc, dar cu timpul am ajuns să realizăm că o combinația dintre abilitățile Ascundere și Blindaj reactiv este atât de puternică încât în multe cazuri face utilizarea unităților din Arctic Viitorul, viitorul oceanic și, în curând, viitorul virtual mai puțin viabilă. Cum Forge of Empires este un joc bazat pe ideea trecerii prin epoci, vrem să-i stimulăm pe jucătorii noștri să facă acest lucru.
   Ca urmare, abilitatea Blindaj reactiv a Tancului pe pernă de aer a fost înlocuită cu Câmp de forță (valoare de 2). În plus, am redus mișcarea la 15 și am crescut apărarea la 120.
   Credem că, prin această modificare, Tancul pe pernă de aer va rămâne o unitate foarte utilă pentru epoca sa, dar nu va mai influența negativ unitățile din epocile următoare.
   Sperăm că vă veți bucura de noile unități care vin odată cu Viitorul Virtual în câteva săptămâni!

  BUGURI REPARATE

  • Am remediat câteva cazuri în care pictogramele de pe harta de campanie puteau fi afișate în poziții greșite.
  • După închiderea unei ferestre utilizând tasta "Esc", textele de ajutor și meniurile contextuale rămâneau deschise. Acest lucru a fost corectat acum.
  • Am schimbat comportamentul ferestrelor în joc, astfel că vor întuneca fundalul o singură dată. Acest lucru va face ca fundalul să fie întotdeauna vizibil, chiar dacă se deschid o mulțime de ferestre.
  • În unele cazuri, imaginile din joc puteau fi corupte atunci când treceați la o altă parte a jocului în timp ce se afișa un text de ajutor. Eroarea a fost rezolvată acum.
  • În HTML5, câmpurile de introducere a textului puteau uneori să nu răspundă la modul de Ecran întreg. Acest lucru a fost corectat.
  • Noile bătălii de la Provocarea zilnică nu erau luate în considerare la cerințele de luptă în misiuni. Ele sunt acum luate în calcul corect.
  • Am reparat câteva situații în care jucătorii nu puteau elimina un prieten existent din listă.
  • Afișarea bonusului de la Dom nu lua uneori în calcul o parte din bonus, chiar dacă se acordau întotdeauna sumele corecte la creșterea clădirii. Această eroare vizuală a fost corectată.
  • Când căutați un obiect inexistent în inventar, se afișa un mesaj de eroare netradus. Acum va apărea textul tradus.
  • Am rezolvat o problemă care ducea la blocarea tutorialului când jucați pe o conexiune lentă.
  • Am eliminat o eroare care putea anula comenzile rapide de pe tastatură după colectarea unui incident din oraș.
  • Butonul pentru Forumul ghildei era vizibil pentru jucătorii care nu se aflau în nicio ghildă - acest lucru a fost corectat acum.
  • Existența de cereri de prietenie în așteptare împiedica uneori jucătorul care a trimis cererea să invite jucătorul în ghildă. Acest lucru ar trebui să funcționeze iarăși normal.

  Între timp, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la Evenimentul verii. Intrați pe serverul nostru Beta pentru a fi la curent cu noutățile!


  Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires!

  Dacă doriți să vă expuneți părerea despre modificările aduse, o puteți face aici sau vizitați-ne pe Facebook! :)

  Echipa Forge of Empires
   

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.