Versiunea 1.132 - Detalii

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 7. Aug. 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]

  Dragi regi și regine,

  Actualizarea la versiunea 1.132 va avea loc în data de 8 august 2018.
  Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

  Mai jos, puteți consulta lista modificărilor:

  ÎMBUNĂTĂŢIRI

  • Am adăugat un meniu de click dreapta pentru versiunea HTML5 a jocului. Aici puteți găsi mai multe informații despre joc și puteți să contactați cu ușurință Suportul și să ajungeți pe forum.

   [​IMG]

   În prezent, nu este încă posibil să copiați, să lipiți și să marcați întregul text, însă investigăm modalități de adăugare a acestor funcționalități în viitor.

  MODIFICĂRI

  • Am ajustat valoarea bonusurilor următoarelor clădiri pentru orașele din Viitorul Virtual, pentru a se potrivi mai bine cu schimbările din epocile anterioare:
   Arminden grandios: a scăzut bonusul pentru monede de la 15% la 14%.
   Poarta regală de marmură: a crescut bonusul în atac de la 6% la 7%.
   Turnul cu ceas solar: a crescut bonusul în apărare de la 6% la 7%.
  • Am crescut numărul de Puncte Forge necesar pentru creșterea nivelurilor clădirii Armata de teracotă cu 4%.
   Această schimbare s-a făcut din cauza unei erori în cerințele de Puncte Forge necesare pentru fiecare epocă din joc. Nivelurile anterioare erau în concordanță cu cele din Viitorul Oceanic și nu din Viitorul Virtual, cum ar fi trebuit. Este regretabil faptul că nu am observat acest lucru mai devreme, în timpul testelor interne și nici pe serverul nostru Beta, și ne cerem scuze pentru acest lucru.
   Modificările de echilibrare sunt însă o parte necesară a dezvoltării jocului, care se aplică și funcțiilor care sunt deja live. Acest lucru este și mai des întâlnit la jocurile în continuă schimbare, cum este Forge of Empires. Pentru a păstra jocul echilibrat în mod rezonabil, precum și pentru a putea continua să producem conținut semnificativ pentru voi, am decis să facem această schimbare. Pe măsură ce jocul continuă să crească în complexitate, menținerea echilibrului corect al noului conținut devine din ce în ce mai importantă. Modificările pot merge în ambele direcții: potențial "negativ" și "pozitiv" (după cum am văzut, de exemplu, cu reechilibrarea evenimentului de vară, înainte de lansarea sa live). Scopul nostru este întotdeauna să menținem un echilibru corect în joc pe termen lung.
   Încă o dată, ne cerem scuze pentru că nu am observat mai devreme această problemă. Acesta este un aspect la care vom lucra, pentru a reduce probabilitatea apariției unor probleme similare în viitor.

  BUGURI REPARATE

  • Am rezolvat o problemă ce făcea imposibilă modernizarea clădirilor care oferă populație atunci când populația orașului este scăzută. Aceasta este și cauza situațiilor în care unii dintre voi nu puteau să modernizeze Nava.
  • Când vă uitați la bonusul pentru contribuții oferit de Dom în pagina de prezentare a propriilor Clădiri legendare, bonusul afișat era rotunjit greșit. Acest lucru a fost corectat.
  • Când faceți upgrade la o clădire în HTML5, noua clădire apărea pentru scurt timp la începutul animației de modernizare. Problema a fost rezolvată acum.
  • Am remediat un bug care determina reducerea vizuală a numărului de locuitori atunci când se recrutau unități din Viitorul Virtual.
  • Când se trimitea iscoada pe nava de pe harta de campanie A Epocii Industriale, ea se ducea într-o zonă diferită de pe hartă. Acest lucru a fost corectat acum.
  • După ce se ajungea la o nouă epocă, recompensele la Provocările zilnice nu se actualizau până la următoarea logare pe joc. Acum ar trebui să se actualizeze imediat.
  • Înregistrarea contribuțiilor în Clădirile legendare pentru jucătorii șterși nu mai afișa Punctele Forge donate de aceștia. Afișajul este acum corect.
  • O eroare internă apărea atunci când încercați să începeți aceeași confruntare din Expediția ghildei foarte repede după terminarea ei. Problema a fost rezolvată.
  • În unele cazuri, butonul de trimitere a iscoadei pentru nava de pe hartă nu devenea gri când iscoada era în mișcare, fapt ce ducea la eroare internă. Am rezolvat acest lucru acum.
  • Am corectat câteva situații în care bara de sănătate a unităților putea apărea neclară.
  • Textul de ajutor pentru un pachet de selectare sau de modernizare rămânea deschis după activarea pachetului respectiv. Acum ar trebui să se închidă din nou în mod corespunzător.
  • Am remediat o situație în care o misiune din Viitorul Virtual oferea ca recompensă prea puține monede, bunuri sau bunuri din era greșită.
  • Misiunea "La mare căutare" afișa o cerere de monede greșită, iar cererea în sine era diferită. Am corectat această eroare.

  Între timp, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la Evenimentul toamnei, precum și la îmbunătățiri ale versiunii HTML5 a jocului. Intrați pe serverul nostru Beta pentru a fi la curent cu noutățile!


  Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires!

  Dacă doriți să vă expuneți părerea despre modificările aduse, o puteți face aici sau vizitați-ne pe Facebook! :)

  Echipa Forge of Empires

   
 2. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Aceasta este secțiunea mobilă a listei de modificări. Este vorba despre lucruri pe care nu le veți vedea pe versiunea desktop a jocului sau care se referă doar la interfața sau funcționalitatea pentru mobil. Rețineți că timpul în care actualizarea mobilă devine disponibil depinde de magazine și poate fi la câteva zile după lansarea versiunii browserului. Deci să nu fiți surprinși dacă nu vedeți actualizarea pe dispozitivele mobile încă!


  MOBIL

  • Fundalul clădirilor din meniul de construire a fost schimbat acum cu unul cu aspect de hârtie, pentru a se potrivi mai bine cu restul interfeței.
   [​IMG]
  • S-ar putea să fi văzut-o deja, dar am adăugat o funcție de filtrare în Istoricul evenimentelor de pe dispozitivul mobil. Acest lucru ar trebui să facă mai ușor de văzut ce s-a întâmplat în oraș!
   [​IMG]
  Mulțumim pentru că jucați Forge of Empires pe dispozitivul mobil!

  Echipa Forge of Empires
   
  Dancapitandeplay apreciază mesajul tău.

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.