Versiunea 1.134 - Detalii

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 3. Sep. 2018.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]


  Dragi regi și regine,

  Actualizarea la versiunea 1.134 va avea loc în data de 5 septembrie 2018.
  Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

  Mai jos, puteți consulta lista modificărilor:

  ÎMBUNĂTĂŢIRI


  Am făcut unele optimizări pe serverele jocului în urma ultimei actualizări, care au fost introduse în aceeași săptămână, dar după ce actualizarea a fost deja live. Ca atare, ne-am gândit să le menționăm aici.
  Am observat că aceste modificări accelerează ușor unele acțiuni de joc. Sperăm că v-au plăcut până acum. Nu ezitați să ne dați feedback!


  BUGURI REPARATE

  • Am adăugat moduri de verificare suplimentare la hărțile GvG, pentru a ne asigura că nu este posibil ca o ghildă să aibă mai multe cartiere generale în același timp.
  • Am rezolvat o problemă care determina ca fereastra orașului să sară într-o poziție aleatorie după ce o clădire din set era mutată.
  • Când era activă o misiune care cerea să vă ajutați vecinii, pachetele de auto-ajutorare folosite pentru a vă finisa propriile clădiri erau și ele luate în considerare; acest lucru a fost corectat acum.
  • A fost corectată o eroare de afișaj, care determina afișarea bonusului Domului chiar și atunci când acesta nu era conectat la Primărie.
  • Cronometrul și butonul de Sale nu erau întotdeauna afișate imediat după începerea perioadei ofertei. Acest lucru a fost corectat.
  • La întoarcerea în oraș dintr-o altă parte a jocului, numărul de pachete de auto-ajutor are în modul de auto-ajutorare era afișat ca fiind "0".
  • Am făcut niște mici modificări de formatare și am grăbit apariția diverselor texte de ajutor din joc.

  Între timp, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la continuarea Viitorului Virtual. Intrați pe serverul nostru Beta pentru a fi la curent cu noutățile!


  Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires!


  Dacă doriți să vă expuneți părerea despre modificările aduse, o puteți face aici sau vizitați-ne pe Facebook! :)

  Echipa Forge of Empires
   
 2. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Aceasta este secțiunea mobilă a listei de modificări. Este vorba despre lucruri pe care nu le veți vedea pe versiunea desktop a jocului sau care se referă doar la interfața sau funcționalitatea pentru mobil. Rețineți că timpul în care actualizarea mobilă devine disponibil depinde de magazine și poate fi la câteva zile după lansarea versiunii browserului. Deci să nu fiți surprinși dacă nu vedeți actualizarea pe dispozitivele mobile încă!


  MOBIL


  • La câștigarea unei unități, numărul de unități câștigate era afișat de două ori, rezultând afișări precum "10x10 bandiți" în loc de "1x10 bandiți" în fereastra de recompense. Acest lucru a fost rezolvat acum.
  • La intrarea într-o ghildă, bara ghildei din partea de jos a ecranului nu se actualiza imediat.
  • Am eliminat o eroare din cauza căreia bandiții apăreau deja transformați la începutul bătăliei și în reluarea luptelor.
  • Indicatorii de "Articol nou" din inventar acceptă acum cifre peste 9, pentru a fi mai precis când sunt generate multe elemente (cum ar fi pachetele de Puncte Forge).

  Mulțumim pentru că jucați Forge of Empires pe dispozitivul mobil!

  Echipa Forge of Empires
   

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.