Versiunea 1.145 - Detalii

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 3. Feb. 2019.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]

  Dragi regi și regine,

  Actualizarea la versiunea 1.145 va avea loc în data de 6 februarie 2019. Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

  Mai jos, puteți consulta lista modificărilor:

  MODIFICĂRI


  • Am primit feedback despre setările de Zoom care nu se păstrează la întoarcerea în oraș din Așezarea culturală. Cu această actualizare, am făcut modificări, astfel încât setările de zoom să rămână la fel.
  • Am adăugat o nouă expansiune pentru victorie, care costă 950.000 de medalii.
  • De-a lungul anilor, am adus câteva îmbunătățiri stilului grafic general al Forge of Empires. Ca urmare, am vrut să actualizăm și unele dintre cele mai vechi Clădiri legendare, pentru a fi în conformitate cu acest stil nou, așa că am modificat aspectul a 5 dintre Clădirile legendare. Noile imagini sunt în spoiler mai jos:
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
   [​IMG]
  • S-ar putea să vă amintiți că am schimbat recent modul în care funcționează pachetele de auto-ajutorare, astfel încât să nu fie nevoie să le folosiți unul câte unul. Pe baza feedbackului primit de la voi, am făcut la fel pentru pachetele de modernizare a clădirilor, fiind acum mult mai ușor să le folosiți. Acum, nu va trebui să deschideți în mod repetat inventarul pentru a le utiliza!

   [​IMG]
  • Recent am adăugat un text de ajutor pentru prezentarea bunurilor în partea din stânga sus. Datorită feedbackului vostru, am schimbat modul de aranjare în acest nou buton, astfel încât să fie în concordanță cu bunurile din inventar

  BUGURI REPARATE

  • A apărut o problemă la care butonul "Trimitere" nu era dezactivat unde trebuia în centrul de mesaje (de exemplu, atunci când câmpul mesajului nou era gol). Ea nu va mai apărea.
  • Am rezolvat o problemă în care fereastra Nivelurilor de dificultate din Expediția ghildei era deasupra pop-up-ului pentru primirea unui nou plan.
  • Am remediat o eroare din cauza căreia butoanele pentru atac și apărare ale unităților lipseau din ecranul de selectare a armatei în Expediția ghildei.
  • Am ajustat recompensa în Provizii pentru una din etapele din Expediția ghildei pentru Viitorul Virtual, care era incorectă.
  • Am descoperit că sfaturile din misiuni nu erau corecte pentru unele misiuni din Viitorul Virtual, așa că le-am ajustat, pentru a fi corecte.


  Între timp, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la următoarea parte din Viitorul Virtual. Intrați pe serverul nostru Beta pentru a fi la curent cu noutățile!


  Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires!

  Dacă doriți să vă expuneți părerea despre modificările aduse, o puteți face aici sau vizitați-ne pe Facebook! :)

  Echipa Forge of Empires
   
 2. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Aceasta este secțiunea mobilă a listei de modificări. Este vorba despre lucruri pe care nu le veți vedea pe versiunea desktop a jocului sau care se referă doar la interfața sau funcționalitatea pentru mobil. Rețineți că timpul în care actualizarea mobilă devine disponibil depinde de magazine și poate fi la câteva zile după lansarea versiunii browserului. Deci să nu fiți surprinși dacă nu vedeți actualizarea pe dispozitivele mobile încă!

  MOBIL

  • Am eliminat o eroare din cauza căreia nu se putea schimba descrierea ghildei
  • Am remediat situația afișajelor din Taverna prietenilor, la care nu era suficient spațiu pentru numerele cu mai multe cifre
  • Am eliminat o eroare din cauza căreia apărea un al treilea buton, afișat în spatele celor două existente în fereastra de confirmare a modernizărilor.


  Mulțumim pentru că jucați Forge of Empires pe dispozitivul mobil!

  Echipa Forge of Empires
   

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.