Versiunea 1.150 - Detalii

Discuție în 'Anunțuri generale' creată de simona, 14. Apr. 2019.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  [​IMG]

  Dragi regi și regine,

  Actualizarea la versiunea 1.150 va avea loc în data de 17 aprilie 2019. Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

  Mai jos, puteți consulta lista modificărilor:


  BUGURI REPARATE

  • În cazul în care nu există clădiri de bunuri culturale în așezare, misiunea "Ultimele pregătiri" din Așezarea culturală a vikingilor nu elimina în mod corect progresul dacă se vindeau clădirile de acest tip adăugate.
  • Am remediat unele misiuni din Viitorul Virtual care arătau butoanele greșite în descriere.
  • Am adăugat iarăși butonul "Anulare" în caseta de dialog care se afișează când o invitație pentru ghildă este trimisă unui alt jucător.
  • Era posibil ca mai multe ferestre de tipul "Abandonați?" să se suprapună la efectuarea unei negocieri în joc. Acest lucru a fost rezolvat acum.
  • Exista o posibilitate foarte rară ca orașul să se afișeze mărit cu un singur pixel. Am adăugat acum o măsură pentru a ne asigura că acest lucru nu se mai poate întâmpla.
  • Am rezolvat o problemă din cauza căreia încercarea de a revedea unele lupte provoca o eroare internă.
  • După alegerea unei clădiri în Modul îmbunătățit de reconstrucție și apoi selectarea opțiunii "Demolează tot", clădirea rămânea atașată de click-ul mouse-ului, în ciuda faptului că era stocată. Eroarea a fost remediată.
  • Am rezolvat o problemă care făcea ca Modul îmbunătățit de reconstrucție să nu se închidă corect după anularea tuturor modificărilor.

  MOBIL


  Aceasta este secțiunea mobilă a listei de modificări. Este vorba despre lucruri pe care nu le veți vedea pe versiunea desktop a jocului sau care se referă doar la interfața sau funcționalitatea pentru mobil. Rețineți că timpul în care actualizarea mobilă devine disponibil depinde de magazine și poate fi la câteva zile după lansarea versiunii browserului. Deci să nu fiți surprinși dacă nu vedeți actualizarea pe dispozitivele mobile încă!

  • Am rezolvat o problemă care făcea ca posibilitatea de ajutorare în Istoricul evenimentelor să nu fie întotdeauna actualizată.
  • Unele misiuni din Viitorul Virtual afișau numărul de unități recompensă de două ori. Acest lucru a fost corectat acum.

  Între timp, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la Evenimentul arheologic. Intrați pe serverul nostru Beta pentru a fi la curent cu noutățile!


  Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires!

  Dacă doriți să vă expuneți părerea despre modificările aduse, o puteți face aici sau vizitați-ne pe Facebook! :)

  Echipa Forge of Empires
   

Sus
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.