Înlătură notificare

Înființare magazin general / magazin universal

Discuție în 'Idei/Propuneri pentru joc' creată de Luluca, 9. Sep. 2018.

 1. Luluca

  Luluca Member

  Înscris:
  10. Oct. 2015
  Salut!

  Prouneri pt. joc:

  1. In meniul de constructii sa fie adaugate cladiri platite cu diamante precum: ascunzatoarea banditilor, refugiul campionilor, galeria campionilor etc, la care orice jucator sa aiba acces oricand doreste. Jucatorii noi ar fi primii interesati, dar si cei vechi, care nu mai au cladiri din epocile anterioare si care si-ar putea dori sa aiba o astfel de cladire, desigur, la un pret rezonabil de 200-400 de diamante.

  2. Infiintarea unui MAGAZIN GENERAL, de unde poti cumpara cu bani si provizii (+bunuri din ere inferioare), orice tip de bunuri, precum si stocare cladiri (asta merge si pe diamante, dar la niste valori pe care oricine si le poate permite), pachet de modernizare/ renovare, pachete de ajutorare etc.

  3. Infiintarea unui MAGAZIN UNIVERSAL, care sa fie un fel de piata libera, unde jucatorii sa poata vinde dupa bunul plac aproape orice gasesc in inventar: planuri la cladirile legendare, bunuri, alte tipuri de caldiri pe care le-au obtinut in diferite ocazii (event sau expeditii). Plata sa se poata face cu bani, provizii, medalii si, inclusiv, puncte forge. In acest sens, punctele forge sa se afle in bara de sus, alaturi de celelalte resurse din joc, si nu in inventar, in pernute a caror existenta nu prea o inteleg.

  4. Sa existe pentru acest MAGAZIN UNIVERSAL un pachet PREMIUM care sa coste 1-3 miliarde de monede sau 1000-1500 de diamante, prin intermediul caruia sa ai acces la toate MAGAZINELE UNIVERSALE din toate lumile de joc existente. In felul acesta te poti dezvolta extrem de rapid in orice lume, si, deci, poti petrece mai mult timp in FOE. Nu ar trebui sa bagati doar pe diamante, pentru ca ar insemna ca ati ignora vechii clienti care au strans, de-a lungul timpului, multe miliarde de monede, pe care de mai bine de 2-3 ani nu au la ce le utiliza cu folos.

  Acestea au fost propunerile mele. De foarte mult timp jocul nu a mai oferit niste schimbari care sa-l dinamizeze si care sa faca posibila interactiunea jucatorilor intre lumile de joc disponibile. Daca GVG nu se poate, poate macar piata ar fi posibila, pentru ca ar ajuta la dezvoltarea rapida a jucatorilor aflati in ere mici, in lumi noi.

  Toate cele bune!

  Luluca
   
  SMART ONE, Lord KoKo și -Jack Sparrow- apreciază mesajul tău.
 2. -Jack Sparrow-

  -Jack Sparrow- Active Member

  Înscris:
  30. Aug. 2017
  Ar trebuii sa ii mai faca un upgrade la taverna
   
 3. Luluca

  Luluca Member

  Înscris:
  10. Oct. 2015
  Poate. Pe mine ma plictisesc expeditiile, taverna si misiunile zilnice. :) Mi-ar placea o piata libera, de unde sa pot cumpara bunuri pe pf-uri, fara sa fiu nevoita sa contactez pe cineva. Si sa am posibilitatea de a gasi oricand doresc, orice doresc, nu doar la eventuri. .... :)) In plus, lasa ca vad jucatorii urmatorul event de toamna. O alta mare dezamagire. :))
   
 4. -Jack Sparrow-

  -Jack Sparrow- Active Member

  Înscris:
  30. Aug. 2017
  pe diamante ..ca dupa nu mai merge cu bisnita pe global la pachetele de legendare :))
   
 5. sinner2000

  sinner2000 Active Member

  Înscris:
  10. Iul. 2012
  Aș merge mai degrabă pe ideea unei BURSE UNIVERSALE - pentru toate lumile sau GENERALE - doar pentru o anumită lume unde să putem schimba și item-uri de la evenimente, sau să ne putem transfera obiecte de pe o lume unde nu mai avem nevoie de ele pe contul din altă lume. De exemplu, să-mi pot transfera o modernizare de la Templu Idolilor sau de la o Navă, de pe o lume pe altă lume. Sau să fac un schimb cu un alt jucător. Și să pot alege eu ce obiect vreu să primesc, sau cantitatea.
  Se pot face diverse propuneri, baftă, dar nu cred că se va adopta, prea mare este foamea de diamante la Inno.
   
 6. Luluca

  Luluca Member

  Înscris:
  10. Oct. 2015
  diamantele sa le ia ei :)
  jucatorii au nevoie de alte lucruri: bunuri, cladiri, planuri, pf-uri...
  Iti dai seama ce dragut ar fi sa vinzi un altar primit la un event pentru bunuri? Ori pentru pf? :)
  Jucatorii mici sa cumepere planuri cu snopul de la jucatorii mari....
  In fine...
  Chiar si daca iti ajuti un cont mic dintr-o alta lume... Care ar fi problema? Ai ajunge in timp scurt un jucator care sa conteze... :) Si ai putea schimba lumea de joc principala, fara emotii ori regrete. :)
   
 7. Lord KoKo

  Lord KoKo Well-Known Member

  Înscris:
  10. Aug. 2016
  O propunere foarte interesanta si utila pentru toti. Speram ca cei de la Inno sa citeasca acest mesaj si sa implementeze macar minimul din aceste cerinte.
   
  Luluca apreciază mesajul tău.
 8. Luluca

  Luluca Member

  Înscris:
  10. Oct. 2015
  Multumesc mult pentru aprecieri!
   
 9. Lord KoKo

  Lord KoKo Well-Known Member

  Înscris:
  10. Aug. 2016
  Noi iti putem multumi tie pentru idei ;)
   
 10. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  Deci... Ideile nu sunt absurde. Sunt idei - spun eu, începător - pe care nu le vom vedea integrate în joc prea curând... Cea cu transferul de obiecte din inventar de pe o lume pe alta poate să se reducă la un inventar universal. Cu toate că dacă mă gândesc puțin, nici un inventar universal nu ar fi cine știe ce propunere de luat în considerare. Uhm... Faza este următoarea: un joc prin care treci ca rața prin apă, în care te dezvolți repede este un joc care, fără discuții, nu te atrage. Sugestia cu schimbul de planuri între jucători pare interesantă. Dar ar trebui ca planurile schimbate să fie din aceeași eră sau, mai mult, să fie de la aceeași clădire legendară. Evident, să existe costuri pentru acest schimb ori să fie posibil doar în cadrul anumitor evenimente. Chiar m-au pus la meditat ideile pe care le-ai postat... Nu m-aș întrista dacă acestea ar fi implementate, dar trebuie să fim realiști cu privire la ceea ce sugerăm. Zi faină!
   
 11. Luluca

  Luluca Member

  Înscris:
  10. Oct. 2015
  Nu ma atrage ca idee un inventar comun tuturor lumilor, ci, mai degraba, o piata universala, interlumi, unde, ca moneda de schimb sa poata intra toate resursele din joc: bani, provizii, bunuri, medalii, puncte forge.
   
 12. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  1-3 miliarde de monede?
  :)) :)) :))
  eu joc de 2 ani si am in jur de 121 de milioane de monede.....
  sigur 1-3 miliarde ai vrut sa spui? :))
   
 13. Luluca

  Luluca Member

  Înscris:
  10. Oct. 2015
  da, exact asta am spus... Macar jucatorii foarte vechi, cei care joaca de 5-6 ani sa isi poata permite... :) Ar fi un fel de recompensa pentru fidelitate. :)
   
 14. Luluca

  Luluca Member

  Înscris:
  10. Oct. 2015
  Evident, atata timp cat insusi jucatorii considera unele lucruri nerealizabile in FoE, nimic nu se va schimba. Daca pornim de la ideea ca orice propunere care vine sa tulbure jocul este irealizabila, atunci... vom juca asa cum noi insine alegem. :)
  Mai zisesem alta data ca numarul jucatorilor carora le poti trimite cerere de prietenie sa fie marit macar la 100. Jucatorii insisi au refuzat ideea, pe motiv ca e nerealista. Si in momentul de fata mi-as dori schimbarea. Dar daca nu suntem multi sa sustinem o propunere care ne-ar avantaja pe toti, evident ca dezvoltatorii nu o vor lua in seama. :) Cum-necum tot nu am un numar multumitor de prieteni, nu primesc suficiente cereri de prietenie de la jucatori activi. Jucatorii aflati in ghilde mai maricele poate nu simt nevoia, dar cei aflati in ghilde mici, sigur da.
   
  Vali apreciază mesajul tău.
 15. S.O.N.Y

  S.O.N.Y Active Member

  Înscris:
  20. Nov. 2012
  bravo luluca si eu sunt pro pentru propunerea ta :) felicitari si sper ca si colegi vechi (6-7 ani ) si numai sa posteze pro .
   
 16. Aquila Scutum

  Aquila Scutum Active Member

  Înscris:
  21. Sep. 2016
  Un fel de Auction house :) Da e foarte buna ideea si utila, asa mai scapam si noi de obiectele din inventar.
   
 17. Luluca

  Luluca Member

  Înscris:
  10. Oct. 2015
  Hei, ca sa vezi.... a aparut in beta un magazin numit Antiques Dealer. Pana la urma scapam de chestiile inutile din inventar, intr-un fel sau altul. :))
   
  simona apreciază mesajul tău.
 18. adimucu

  adimucu Well-Known Member

  Înscris:
  4. Apr. 2014
  ...și acum poți să scapi de ele. cine te oprește? :p
   

Sus