Discuții despre evenimentul Campionatul FoE de fotbal 2018

Discuție în 'Discuții generale' creată de simona, 10. Iun. 2018.

 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Aici puteți posta păreri și discuții despre noul eveniment, cu respectarea regulamentului.
   
 2. cezzarking

  cezzarking Active Member

  Înscris:
  29. Mai 2014
  Recompensele oferite de templul idolilor sunt prea mici pentru spatiul ocupat si merge upgradat pana la nivelul 10, probabil investind o droaie de diamante.
  Pachetul de micsorare pentru Fantana dorintelor este o idee foarte buna!
   
 3. BraveWww

  BraveWww Well-Known Member

  Înscris:
  23. Nov. 2013
  La fantana tineretii de ce nu se aplica reducerea?Doar designul o deosebeste
   
 4. Cosmin cel neînfricat

  Cosmin cel neînfricat Member

  Înscris:
  13. Dec. 2017
  Buna,

  Va rog sa imi spuneti daca este posibil sa obtii toate cele 9 modernizari are templului fara a folosi diamante! Multumesc!
   
 5. Apetri Alin Constantin

  Apetri Alin Constantin Well-Known Member

  Înscris:
  17. Mar. 2013
  Nu prea vei reuși fără diamante să le obții pe toate 10, dar 7-8 vei reuși.
  Ca și premiu zilnic nu există pachet de modernizare a templului, vei primi unul pe la început și vei mai primi unul la ultima misiune, unul îl vei mai primi dacă reușești să te clasezi în top la campionat, iar restul de 4-5 le vei obține în funcție de golurile marcate până la finalul event-ului.
  Depinde și de stilul tău de joc și dacă tragi mai mult la premiile care necesită mai multă energie, sau la cele care necesită mai puțină energie.
   
 6. Cosmin cel neînfricat

  Cosmin cel neînfricat Member

  Înscris:
  13. Dec. 2017
  Asa am calculat si eu, dar voiam sa fiu sigur. Din punctul meu de vedere nu este corect sa nu dai posibilitatea de a reusi sa duci templul idolilor la lvl 10 fara a folosi "bani", pana la urma pentru multi din jocul acesta diamantele inseamna bani. Si mai trist este faptul ca ai nevoie de 1100 si ceva de energizante sa dai un gol, iar ca sa cumperi energizante pentru a da un gol ai nevoie in jur de 2000 de diamante.
  Cel putin din punctul meu de vedere aceasta abordare a evenimentului nu este in concordanta cu asteptarile multor jucatori.
   
  vdumitrescu20 apreciază mesajul tău.
 7. dan crasmarul

  dan crasmarul Member

  Înscris:
  29. Dec. 2017
  Probabil toti am calculat ca ajungem pe la 7. Ca astazi sa intru in joc si sa observ ca au fost modificate clasamentele pe ligi. Acum 3 zile liga de aur incepea la 6 goluri si bronz la 4. Astazi bronz nu are clasament si aur incepe la 7. Sincer sper sa fie un "bug", o modificare neintentionata, pentru ca nu mi se pare ok sa modifici in timpul concursului astfel de lucruri.
   
 8. Cosmin cel neînfricat

  Cosmin cel neînfricat Member

  Înscris:
  13. Dec. 2017
  Nu este bug si nici modificare, clasamentul este functie de cel care are mai multe trofee(goluri)date.
  Ex: Daca cineva are 5 goluri date (5 goluri fiind numarul cel mai mare de goluri date din totalul de jucatori) iar urmatorul are 4 goluri date atunci cel cu 5 goluri este in liga de aur, cel cu 4 in liga de argint si tot asa.... Problema este ca unii vor cumpara pe diamante energizante si vor avea 9 10.. etc goluri si de acolo va porni clasamentul :)
   
  dan crasmarul apreciază mesajul tău.
 9. Autthitthus

  Autthitthus Member

  Înscris:
  28. Ian. 2018
  Salut, cine a fost inspirat si a dorit Templul la lvl mai mare (depinde si cat noroc a avut), a pastrat energizantele si azi le-a folosit pe toate...recompensa zilei fiind upgrade la Templu...eu m-am bucurat la altceva si acum imi pare rau dar asta este trebuia sa fiu mai atent cand am jucat pe Beta...cu putina atentie si putin noroc, fara diamante, se poate face niv. 10... eu il duc la niv. 7 maxim daca nu "retrogradez" din liga de argint.
   
 10. BruzLi

  BruzLi Member

  Înscris:
  26. Mai 2012
  Ca si cel cu podul si acest eveniment este varza din punctul meu de vedere. Am facut toate misiunile de pana acum, am avut si 2000 de diamante stranse de-a lungul timpului, cu ele am cumparat bauturi, nu ma primit NICIODATA vreo modernizare pentru pasele date. NICIODATA! Numai mizerii gen aflux de produse, vreo 2 cantonamente si vreo 5 turnuri. Atat. Stiu ca si acest joc, ca si celelalte marca INNO ca si ceilalti dezvoltatori traiesc ca sa spun asa din ce cumpara jucatorii, nu am nicio problema cu treaba asta, e o societate de consum. Dar chiar si asa nu mi se pare totusi de bun simt ce se intampla, aproape 70 de incercari, nici o modernizare :( Rusinica :(
   
 11. mystic place

  mystic place Member

  Înscris:
  24. Sep. 2017
  sunt total dezamagit de evenimentul cu fotbal deoarece tocmai am terminat ultima misiune ( 65 ) si nu am reusit sa ajung cu modernizarea decal la level 7. am bagat si bani in joc si incepe usor sa imi para rau ca am facut asta ! oare ce trebuia sa mai fac pentru inca 3 levele...
  la evenimentul viitor nu ma mai bag, deoarece muncesti 2 luni de zile, si nu poti obtine maxim.
   
 12. cvoiculescu

  cvoiculescu Member

  Înscris:
  29. Sep. 2017
  Astazi s-a incheiat Campionatul FoE de Fotbal 2018. In cadrul competitiei de goluri marcate, m-am clasat in "Liga de argint". Puteti spune cand vor fi distribuite bonus-urile aferente acestui clasament?
   
 13. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Premiile s-au acordat ieri în jurul pranzului.
  Dacă doriți detalii despre propriul cont, vă rog să faceți tichet la Suport.
   

Sus