Versiunea 1.151 - Detalii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

simona

Community Manager
Membru personal

Dragi regi și regine,

Actualizarea la versiunea 1.151 va avea loc în data de 2 mai 2019. Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

Mai jos, puteți consulta lista modificărilor:

ÎMBUNĂTĂȚIRI

  • Ne-am asigurat că bunurile din avansările în așezările culturale sunt întotdeauna în aceeași ordine.
  • Am adăugat un separator numeric, pentru o vizibilitate mai bună în meniurile de producție.
BUGURI REPARATE

  • Am remediat o eroare din cauza căreia unele obiecte cu bonus la producția de monede afectau și alte clădiri.
  • Misiunea "Capodopera" se îndeplinea cu orice clădire din era curentă din oraș, în loc de clădirile rezidențiale în mod exclusiv. Acest lucru a fost corectat acum.
  • După ce se foloseau Diamante pentru a debloca o tehnologie, textul de ajutor al cercetării afișa prețurile în Diamante până când jocul se reîncărca. Acest lucru a fost rezolvat acum.
MOBIL


Aceasta este secțiunea mobilă a listei de modificări. Este vorba despre lucruri pe care nu le veți vedea pe versiunea desktop a jocului sau care se referă doar la interfața sau funcționalitatea pentru mobil. Rețineți că timpul în care actualizarea mobilă devine disponibil depinde de magazine și poate fi la câteva zile după lansarea versiunii browserului. Deci să nu fiți surprinși dacă nu vedeți actualizarea pe dispozitivele mobile încă!
  • Am rezolvat o problemă care făcea ca separatorul numeric să nu mai fie afișat în versiunea pentru Android a jocului.
  • Din cauza unei erori, a devenit imposibilă mărirea hărții în cadrul expediției ghildei. Acest lucru a fost rezolvat acum.
  • Atunci când plasați mai multe clădiri la rând, butoanele "Închidere" și "Confirmare" se deplasau spre partea dreaptă sus cu fiecare nouă amplasare. Acest lucru a fost rezolvat acum.


Între timp, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la noua epocă - Marte în Era spațială. Intrați pe serverul nostru Beta pentru a fi la curent cu noutățile!


Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires!

Dacă doriți să vă expuneți părerea despre modificările aduse, o puteți face aici sau vizitați-ne pe Facebook! :)

Echipa Forge of Empires
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.