Versiunea 1.152 - Detalii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

simona

Community Manager
Membru personal

Dragi regi și regine,

Actualizarea la versiunea 1.152 va avea loc în data de 15 mai 2019. Va exista o scurtă perioadă de nefuncționare în timpul actualizării și ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de aceasta.

Mai jos, puteți consulta lista modificărilor:

ÎMBUNĂTĂȚIRI

  • Pentru a adăuga o mică variație la Așezările noastre culturale, vor fi mai multe variante diferite pentru Bordei și Piatra runică legendară. Această schimbare vizuală va face ca așezarea să pară mai vie și realistă! Dar nu vă faceți griji! Este doar o schimbare vizuală.

  • De asemenea, am adăugat o subliniere cu Bold la costurile în bunuri culturale pentru expansiuni, doar pentru a fi ușor de citit.
  • În cele din urmă, am făcut și alte mici modificări vizuale în fundalul Așezării Vikingilor, cum ar fi mai mulți copaci și variații în sălbăticie. Am adăugat, de asemenea, un doc pentru locuitori, pentru a-l folosi când se îmbarcă pe triremă!

BUGURI REPARATE

  • Când vizitați orașul altui jucător, zona sălbatică se afișa numai în zonele deblocate din orașul propriu, ceea ce ducea la lipsa unor copaci sau iepurași. Acum, când vizitați alte persoane, zona din jurul orașului său se va vedea corect.
  • După schimbarea locului între un drum 2x2 cu o clădire, uneori nu era posibil să se facă și schimbul invers în aceeași serie de acțiuni de mutare.
  • Am corectat textul mesajului de eroare afișat când încercați să mutați capitala de mai multe ori pe zi.
  • Am rezolvat o eroare din cauza căreia uneori butonul "Du-te la inventar" de la Recompensele pentru legendare apărea ca inactiv.
Între timp, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la viitorul eveniment fotbalistic. Intrați pe serverul nostru Beta pentru a fi la curent cu noutățile!

Vă mulțumim pentru că jucați Forge of Empires!

Dacă doriți să vă expuneți părerea despre modificările aduse, o puteți face aici sau vizitați-ne pe Facebook! :)

Echipa Forge of Empires
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.