Clădiri legendare/ clădiri producție

Discuție în 'Întrebări' creată de Adda25, 1. Mai 2019.

 1. Adda25

  Adda25 New Member

  Înscris:
  1. Mai 2019
  1- ce clădiri legendare nu sunt folositoare?
  2- cat ar trebui sa țin o clădire de producție? Sunt in industrială și mai am clădiri de producție din timpuriu.
   
 2. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  Clădirile de producție se presupune că ar trebui să corespundă cu epoca în care te afli pentru a fi „eficiente”. La cele de producție bunuri e uneori de discutat (toate bunurile sunt folositoare și poți adopta diferite tactici...).
  Bonusurile fiecărei clădiri legendare sunt strâns legate de era lor. De exemplu, nu poți compara proviziile pe care ți le oferă Notre Dame cu proviziile pe care ți le oferă Castelul Himeji pentru că prima este din Evul Mediu Mijlociu, iar a doua din Viitorul Virtual. Fiecare dintre ele oferă provizii „cât să îți fie folositoare în acea eră”. Și cum jocul este într-o continuă dezvoltare, nu peste mult timp vor integra o clădire legendară care va produce mai multe provizii decât Castelul Himeji. :D
  Jucătorii consideră inutile clădirile legendare precum Notre Dame, Colosseum... iar din acest motiv „ni s-au promis” niște rectificări la aceste clădiri pentru a le face atrăgătoare.
   
 3. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  babel, dresda, lotus, padurea tropicala [usless]
   
 4. Coryllus

  Coryllus Well-Known Member

  Înscris:
  1. Feb. 2013
  Statuia Geea, Habitatul, Rezerva de seminte, Templul lotus, Voyager V1, Royal Albert Hall, Dresda, Turnul Space Needle, Capitoliu, Colosseum, Notre Dame , Oracolul din Delphi - (usless)
   
 5. adimucu

  adimucu Well-Known Member

  Înscris:
  4. Apr. 2014
  Legendarele de diferite tipuri (care dau un anumit tip de bonus: atac, apărare, bunuri, producție mai mare, monede, etc.) vin de obicei în perechi. Una o faci în erele inferioare, cealaltă de obicei în cele de sus. Teoretic, așa sunt concepute ca să fie construite cu un anumit tip de bunuri, accesibile bineînțeles în erele respective. După cum evoluează jucătorul, întâi le construiește pe primele, după care poate renunța treptat și să le pună pe cele de generație mai nouă.

  Nu există legendare ''nefolositoare''. Termenul acesta este relativ. Depinde ce poate face jucătorul în stadiul în care este.
  De când cu Domul, se sare peste etapele normale... ;) Un jucător din era fierului poate să-și facă cu puțin ajutor direct legendarele avansate, gen Himeji, Pădurea Tropicală, Rezerve de semințe, Atomium...Bineînțeles că atunci nu mai are nevoie de celelalte, dar asta nu înseamnă automat că sunt nefolositoare.
   

Sus