Discuții despre Evenimentul arheologic

Discuție în 'Discuții generale' creată de simona, 28. Apr. 2019.

 1. simona

  simona Community Manager Echipa FoE

  Înscris:
  2. Mar. 2012
  Aici puteți posta păreri și discuții despre noul eveniment, cu respectarea regulamentului.
   
  D-Best apreciază mesajul tău.
 2. D-Best

  D-Best Active Member

  Înscris:
  29. Iun. 2018
  Fiind un fan înrăit al spoilerelor, am aflat de evenimentul arheologic cu ceva timp înainte de a fi introdus până și pe serverul beta. :D
  Dar un lucru mă surprinde poate mai mult decât m-aș fi așteptat! Găsirea de portrete de la evenimentele anterioare în peșteră! Ideea în sine de a le ascunde într-un eveniment ARHEOLOGIC. Nu! Deci FoE rămâne acel joc absolut perfect! :rolleyes:
  Încerc să fiu mai puțin entuziasmat și să... să vă împărtășesc că aș vrea mai multe informații despre cum am putea face rost de aceste portrete... Ele vor fi ascunse precum vasele și idolii de aur în nisip?
   
 3. mati4ever

  mati4ever Active Member

  Înscris:
  29. Dec. 2012
  ....deci eu cred ca joi e 2 mai,moment in care va incepe evenimentul,nu asa cum e trecut pe pagina principala,...marti 2 mai.
   
 4. valy

  valy Admin FoE România Echipa FoE

  Înscris:
  23. Mai 2012
  Am modificat, multumim!
   
  dracula665 și mati4ever apreciază mesajul tău.
 5. Hildebrand

  Hildebrand Member

  Înscris:
  27. Nov. 2016
  Tocmai am terminat de...."sapat" pe Beta. Cu sccuzele de rigoare, dar este CEL MAI SLAB EVENT din ultimii 2 ani. Exista 10 niveluri de updatare ale cladirii principale. CU toata bunavointa, FARA A INVESTI MASIV DIAMANTE nu vad cum se poate trece de nivelul 7. Sistemul de joc cu eliberarea de campuri, este prea aleatoric, si de multe ori...sapi in gol. Se ofera prea putine suluri de papirus (30) la o misiune. Probabil tocmai pentru a face imposibila atingerea nivelului 10 fara investitie de diamante. La premiile zilnice, sa zicem ca am avut eu ghinion, dar nu am primit decat 2 in peste 20 de zile precum si nenumarate oale sparte gasite prin nisip.
  Cel mai rau lucru este insa premiul maxim, cladirea cu 10 niveluri. O data ca este mare, adica 6x4, iar la aceasta marime este mai slaba decat Colossus sau Turla iernii! Comparatie, la nivelul de Era Moderna in care ma aflu:

  Cladirea eventului care va sa fie....: la nivelul 10:
  - 4.142 populatie (merci, am turnul inovatiei care mai da si pf)
  - 10 bunuri
  - 10 pf
  - 30.500 monede
  reamiontescla o suprafata de 6x4!!!!

  Turla iernii:
  - 88.660 monede!
  - 10% aparare!
  - 15 bunuri!
  - 6 pf
  - 2.610 provizii!
  Asta la o suprafata mai mica de doar 4x4
  Comparati si voi singuri!
  Concluzia, cladire prea mare, pruductie si eficacitate prea mica, investitie de diamante inevitabila pentru a ajunge la nivelul 10, si inca o investitie (estimare proprie) destul de semnificativa, mare. Asta tocmai acuma cand se vor mari si preturile la diamante.
  In orice caz in lumea B unde am contul principal, ma voi destinde cu o pauza de 21 de zile in ceea ce priveste capitolul EVENTURI. Nu voi juca aceste Event!
   
  manniacu, Vali și Ploaia apreciază mesajul tău.
 6. BruzLi

  BruzLi Member

  Înscris:
  26. Mai 2012
  Nici eu nu voi juca. Am sa particip dar atat!!!!!!!!!!! Pot intelege ca traim intr-o lume a castigurilor dar.... mai incet cu pianul pe scari baieti, ce se intampla de la o vreme pe acest joc, referitor la oamea de gold... frizeaza ridicoliul :((((
   
 7. Hildebrand

  Hildebrand Member

  Înscris:
  27. Nov. 2016
  Eu pot intelege ca FoE vrea sa castige bani. Este in firea lucrurilor. SI eu vreau. Dar se mai ridica si intrebarea: ce se OFERA pentru acesti bani. Ca sa dau bani pe non-valoare su altfel spus, pe NIMIC,...... nu cred ca sunt dispus sa fac asa o prostie.
   
 8. dorelus10

  dorelus10 Member

  Înscris:
  22. Sep. 2016
  ...CE EVENT LAUDAT...!!!
   
 9. manniacu

  manniacu New Member

  Înscris:
  29. Apr. 2019
  da este drept la ce cladiri pun ei Mari de unde atata teren sa le pun trebe sa iti alegi ce cladiri de la Eventuri iti pui pe teren in rest totul in inventar daca nu are rost Ca sunt prea mari si dau slab reward asta este parerea mea.
  Cum zice si Hildebrand sunt cladiri mai mici care dau mai bene decat ce cladiri ne dau ei acuma ar trebui sa pun cladirile de 3x3 sau 4x4 cu rewarduri mai betoane de ce da acest event .
   
 10. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Nu se merita!
  Daca aceasta cladire oferea un bonus de aparare in atac, se merita.....
  Niciodata, nici o cladire de event, de cand joc, nu a oferit aparare in atac!
  Poate ca ar fi momentul, pentru ca stim toti ca de la un procent de atac in sus, incepe sa conteze mult apararea din atac....
   
 11. vdumitrescu20

  vdumitrescu20 Well-Known Member

  Înscris:
  1. Nov. 2016
  Caruselul ala mic, totusi, se merita :p
   
 12. barbuion83

  barbuion83 Well-Known Member

  Înscris:
  15. Iun. 2013
  daca da mai mult de 6 pf, se merita , pui cladirea stergi 6 altare ... nu mai trebuie 6 motivari ci 1, salvezi 5:)
   
  D-Best apreciază mesajul tău.
 13. Hildebrand

  Hildebrand Member

  Înscris:
  27. Nov. 2016
  Ca sa prinzi caruselul iti trebuie noroc. Eu am facut tot eventul in Beta si nu am prins caruselul nici macar o data. Apoi nu uitati ca doar pentru aparare (Flacara ritualica) si atac (legendare plus Teracota atac+aparare) exista deja solutii mai bune. Si asta fara a mai consuma spatiu......
   
 14. BruzLi

  BruzLi Member

  Înscris:
  26. Mai 2012
  Eu am avut noroc, am asteptat caruselul si am prins 5 :) Nedumerirea mea e alta, intelesesem dintr-un mesaj, imi scapa acum numele playerului, ca va aparea o legendara care taie apararea sau atacul, nu mai retin exact. Stie careva, e adevarata informatia sau .....
   
 15. regele adrian81

  regele adrian81 New Member

  Înscris:
  28. Sep. 2018
  de ce mi sa sters comentariul de aici ? nu mai poate vorbi omu nicaieri ce nu va convine stergeti
   

Sus