Discuții despre Evenimentul arheologic

D-Best

Well-Known Member
Fiind un fan înrăit al spoilerelor, am aflat de evenimentul arheologic cu ceva timp înainte de a fi introdus până și pe serverul beta. :D
Dar un lucru mă surprinde poate mai mult decât m-aș fi așteptat! Găsirea de portrete de la evenimentele anterioare în peșteră! Ideea în sine de a le ascunde într-un eveniment ARHEOLOGIC. Nu! Deci FoE rămâne acel joc absolut perfect! :rolleyes:
Încerc să fiu mai puțin entuziasmat și să... să vă împărtășesc că aș vrea mai multe informații despre cum am putea face rost de aceste portrete... Ele vor fi ascunse precum vasele și idolii de aur în nisip?
 

mati4ever

Active Member
....deci eu cred ca joi e 2 mai,moment in care va incepe evenimentul,nu asa cum e trecut pe pagina principala,...marti 2 mai.
 

Hildebrand

Member
Tocmai am terminat de...."sapat" pe Beta. Cu sccuzele de rigoare, dar este CEL MAI SLAB EVENT din ultimii 2 ani. Exista 10 niveluri de updatare ale cladirii principale. CU toata bunavointa, FARA A INVESTI MASIV DIAMANTE nu vad cum se poate trece de nivelul 7. Sistemul de joc cu eliberarea de campuri, este prea aleatoric, si de multe ori...sapi in gol. Se ofera prea putine suluri de papirus (30) la o misiune. Probabil tocmai pentru a face imposibila atingerea nivelului 10 fara investitie de diamante. La premiile zilnice, sa zicem ca am avut eu ghinion, dar nu am primit decat 2 in peste 20 de zile precum si nenumarate oale sparte gasite prin nisip.
Cel mai rau lucru este insa premiul maxim, cladirea cu 10 niveluri. O data ca este mare, adica 6x4, iar la aceasta marime este mai slaba decat Colossus sau Turla iernii! Comparatie, la nivelul de Era Moderna in care ma aflu:

Cladirea eventului care va sa fie....: la nivelul 10:
- 4.142 populatie (merci, am turnul inovatiei care mai da si pf)
- 10 bunuri
- 10 pf
- 30.500 monede
reamiontescla o suprafata de 6x4!!!!

Turla iernii:
- 88.660 monede!
- 10% aparare!
- 15 bunuri!
- 6 pf
- 2.610 provizii!
Asta la o suprafata mai mica de doar 4x4
Comparati si voi singuri!
Concluzia, cladire prea mare, pruductie si eficacitate prea mica, investitie de diamante inevitabila pentru a ajunge la nivelul 10, si inca o investitie (estimare proprie) destul de semnificativa, mare. Asta tocmai acuma cand se vor mari si preturile la diamante.
In orice caz in lumea B unde am contul principal, ma voi destinde cu o pauza de 21 de zile in ceea ce priveste capitolul EVENTURI. Nu voi juca aceste Event!
 

BruzLi

Member
Nici eu nu voi juca. Am sa particip dar atat!!!!!!!!!!! Pot intelege ca traim intr-o lume a castigurilor dar.... mai incet cu pianul pe scari baieti, ce se intampla de la o vreme pe acest joc, referitor la oamea de gold... frizeaza ridicoliul :((((
 

Hildebrand

Member
Eu pot intelege ca FoE vrea sa castige bani. Este in firea lucrurilor. SI eu vreau. Dar se mai ridica si intrebarea: ce se OFERA pentru acesti bani. Ca sa dau bani pe non-valoare su altfel spus, pe NIMIC,...... nu cred ca sunt dispus sa fac asa o prostie.
 

manniacu

New Member
da este drept la ce cladiri pun ei Mari de unde atata teren sa le pun trebe sa iti alegi ce cladiri de la Eventuri iti pui pe teren in rest totul in inventar daca nu are rost Ca sunt prea mari si dau slab reward asta este parerea mea.
Cum zice si Hildebrand sunt cladiri mai mici care dau mai bene decat ce cladiri ne dau ei acuma ar trebui sa pun cladirile de 3x3 sau 4x4 cu rewarduri mai betoane de ce da acest event .
 

vdumitrescu20

Well-Known Member
Nu se merita!
Daca aceasta cladire oferea un bonus de aparare in atac, se merita.....
Niciodata, nici o cladire de event, de cand joc, nu a oferit aparare in atac!
Poate ca ar fi momentul, pentru ca stim toti ca de la un procent de atac in sus, incepe sa conteze mult apararea din atac....
 

Hildebrand

Member
Ca sa prinzi caruselul iti trebuie noroc. Eu am facut tot eventul in Beta si nu am prins caruselul nici macar o data. Apoi nu uitati ca doar pentru aparare (Flacara ritualica) si atac (legendare plus Teracota atac+aparare) exista deja solutii mai bune. Si asta fara a mai consuma spatiu......
 

BruzLi

Member
Eu am avut noroc, am asteptat caruselul si am prins 5 :) Nedumerirea mea e alta, intelesesem dintr-un mesaj, imi scapa acum numele playerului, ca va aparea o legendara care taie apararea sau atacul, nu mai retin exact. Stie careva, e adevarata informatia sau .....
 

Ellahar

Member
mi s-a blocat partea cu evenimente de la arheologie, desi fac misiunile nu mi se mai contorizeaza nimic....verificati va rog? de ieri sunt asa
 

MikeDX

Well-Known Member
Măi oameni... Nu toată lumea este în spațiale... în plus, este responsabilitatea fiecăruia dintre voi sa-si foloseasca eficient uneltele, în funcție de ceea ce vă interesează..
Să vă iau pe rând, acolo unde am ceva de zis:
@Hildebrand
Confunzi clădirile. Târgul a fost anul trecut la event. Acum avem o clădire 7x3. Și matematica ta e puțin deficitară, referitoare la bonusuri. Nu intru în detalii.
@vdumitrescu20
Uiți de tezaurul olimpic. Adevarat, e gigantică, dar este un început.